Microsoft Editor je usluga koja koristi sve što koristi moć veštačke inteliencije i koja vam pomaže da iskosite najboljeg pisca na više od 20 jezika, bilo da pišete Word dokument, sastavljate e-poruku ili objavljujete na veb sajtu kao što su LinkedIn ili Facebook.

Uređivač podvlači probleme koje pronađe. Izaberite podvučenu reč ili frazu da biste prihvatili ili zanemarili predlog.

Pregledač ne podržava video zapis.

Uređivač je dostupan kao proširenje pregledača za Edge i Chrome i dodaje se u Word Outlook aplikacije. Besplatna usluga vam je dostupna da proučite osnove gramatike i pravopisa. Pored toga, uz pretplatu na Microsoft 365,uređivač nudi napredna dostignuća gramatike i stila kao što su jasnoća, sažetost, formalnost, predlozi rečnika i još mnogo toga. Pišite najbolje što možete sa bilo kog mesta gde pišete uz Microsoft Editor.

Microsoft Editor proširenje pregledača

Kao proširenje pregledača u pregledaču Edge ili Chrome, uređivač vam pomaže da sastavljate i ispravljate Gmail poruke, objave na društvenim medijima i sve što pišete na vebu. Besplatno se prijavite na Microsoft nalog da biste proverili osnovnu pravopis i gramatiku. Ili se prijavite naMicrosoft 365 nalogu da biste suzili stvari koje prevazilazi osnove.

Više informacija o proširenju pregledača potražite u članku Provera gramatike i pravopisa sa oznakom tipa pregledača Microsoft Editor.

Word za veb

Uređivač je uključen u Word za veb. Besplatno se prijavite na Microsoft nalog da biste proverili osnovnu pravopis i gramatiku. Ili se prijavite naMicrosoft 365 naloga da biste suzili pročišćavanja izvan osnova, uključujući statistiku čitanja.

Klijenti koji se prijavuMicrosoft 365 nalogom trebalo bi odmah da vide Uređivač. Uređivaču će biti dostupno nekoliko sedmica da bi uređivač preneo sve korisničke naloge.

Dodatne informacije o uređivaču u Word za veb potražite u temi Provera gramatike, pravopisai još mnogo toga u Word za veb.

Word za Microsoft 365

Uređivač je ažuriran u Windows programa Word zaMicrosoft 365 da proveri da li ima više problema nego u programima Word 2016 i 2019. Ažurirani korisnički interfejs se sve više poravnava saWord za veb. Potraži uređivača na kartici Početak.

Dodatne informacije o uređivaču u programu WordMicrosoft 365 potražite u temi Provera gramatike, pravopisa i još mnogo toga u programu Word.

Outlook.com i Outlook na vebu 

Uređivač je uključen u Outlook na vebu i Outlook.com kada ste prijavljeni sa Microsoft 365 nalogom. Ako ne vidite Uređivač odmah, proverite ponovo kasnije; Biće vam korisno nekoliko sedmica da bi uređivač bio dostupan za sve korisničke naloge.

Više informacija o uređivaču u uslugama Outlook.com i Outlook na vebu potražite u temi Provera pravopisa, gramatike i jasnoće u Outlook.com i Outlook na vebu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×