Microsoft Editor proverava gramatiku i više u dokumentima, pošti i vebu

Microsoft Editor je IT usluga koja pomaže da se na više od 20 jezika postavi najbolji pisac, bilo da pišete Word dok, sastavljate e-poruku ili knjižite na Veb lokaciji kao što je LinkedIn ili Facebook.

Uređivač podvlači probleme koje pronađe. Izaberite podvučenu reč ili frazu da biste prihvatili ili zanemarili predlog.

Pregledač ne podržava video.

Uređivač je dostupan kao pregledač pregledača za Edge i Hromoj i dodaje se u Word i Outlook aplikacije. Besplatna usluga vam omogućava da sredite osnove gramatike i pravopisa. Pored toga, pomoću pretplate na Microsoft 365, uređivač nudi napredne gramatičke postavke i stilove stilova kao što su jasnoća, primernost, formalnost, predlozi rečnika i još mnogo toga.

Microsoft Editor pregledač

Kao proširenje pregledača na ivicu ili hromu, uređivač vam pomaže da komponujete i ispravljate gmail poruke, poruke društvenih medija i sve što pišete na vebu. Prijavite se pomoću Microsoft naloga besplatno da biste dobili osnovnu proveru pravopisa i gramatike. Ili se prijavite pomoću nalogaMicrosoft 365 da biste dobili poboljšala polja iznad osnovnih.

Više informacija o proširenju pregledača potražite u članku Proveravanje gramatike i pravopisa pomoću Microsoft uređivača pregledača.

Word za veb

Uređivač je uključen u Word za veb. Prijavite se pomoću Microsoft naloga besplatno da biste dobili osnovnu proveru pravopisa i gramatike. Ili se prijavite pomoću naloga zaMicrosoft 365 da biste dobili poboljšavanja za osnove, uključujući statistiku čitljivosti.

Klijenti koji se prijave pomoću nalogaMicrosoft 365 treba odmah da vide uređivač. Biće potrebno nekoliko nedelja da se uređivač vrati na sve korisničke naloge.

Više informacija o uredniku u Word za veb potražite u članku proveravanje gramatike, pravopisa i još toga u programu Word za Veb.

Word za Microsoft 365

Uređivač je ažuriran u operativnom sistemu Windows Word zaMicrosoft 365 da biste videli više problema nego u programu Word 2016 i 2019. Ažurirani korisnički interfejs je bližeWord za veb. Potražite Uređivač na kartici Početak .

Više informacija o uređivaču u programu Word zaMicrosoft 365 potražite u članku proveravanje gramatike, pravopisa i još toga u programu Word.

Outlook.com i Outlook na vebu 

Uređivač je uključen u Outlook na vebu i Outlook.com kada ste prijavljeni pomoću Microsoft 365 naloga. Ako odmah ne vidite uređivač, pogledajte kasnije; Potrebno je nekoliko nedelja da bi uređivač bio dostupan svim korisničkim nalozima.

Više informacija o uredniku u programu Outlook.com i programu Outlook na vebu potražite u članku proveravanje pravopisa, gramatike i jasnoće u Outlook.com i programu Outlook na vebu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×