Microsoft najavljuje dostupnost uređivanja na mobilnim uređajima većem broju pretplatnika

Microsoft proširuje dostupnost programa Word, Excel, PowerPoint, Outlook i programa OneNote za iOS i Android za Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 F1, Microsoft 365 E1 pretplatnike. Kada budu dostupni, svi Microsoft 365 Pretplatnici mogu da instaliraju kompletne aplikacije mobilne telefonije na najviše 5 uređaja i kreiraju, uređuju i razmenjuju dokumente u pokretu.

Dodatne informacije potražite u objavi na Microsoft blogu.

Šta je najavljeno danas u vezi sa Office Mobile aplikacijama? Šta to znači?

Produžavamo prava na Office mobilne aplikacije za iOS i Android na licence Microsoft 365 E1, F1 i Business. Ako organizacija ili škola koriste neku od tih licenci, korisnici sada mogu da instaliraju bilo koju od Office aplikacija za mobilne uređaje (Word, PowerPoint, Excel, Outlook i OneNote) iz prodavnice aplikacija na mobilnom uređaju i da se prijave kako bi dobili pristup sadržaju, bez obzira na to da li se radi o datotekama sačuvanim u njihovoj usluzi OneDrive ili datotekama koje se sa njima dele.

Office Mobile aplikacije dostupne su danas u prodavnici aplikacija i instalirao/la sam ih. Po čemu se one razlikuju?

Office aplikacije za mobilne uređaje nalaze se u prodavnicama aplikacija za iOS i za Android, ali ako ih korisnici instaliraju i prijave se, trenutno mogu da ih koriste samo za prikazivanje sadržaja, a ne i za njegovo uređivanje, čak i ako imaju E1, F1 i Business Essentials. Zahvaljujući ovoj promeni, svi korisnici tih licenci takođe dobijaju mogućnost da uređuju sadržaj u Office aplikacijama za mobilne uređaje (Word, PowerPoint, Excel OneNote i Outlook)

Da li sam ja korisnik sa postojećom licencom za E1, F1 ili BE? Kada dobijam potpuno funkcionalne aplikacije za mobilne uređaje?

Outlook za iOS i Android već je dostupan svim klijentima sa mogućnošću uređivanja. Radimo na tome da za nekoliko meseci svim klijentima koji imaju licence za E1, F1 i BE pružimo puna prava za uređivanje sadržaja u aplikacijama za mobilne uređaje Word, PowerPoint i Excel.

Imam iPad pro? Kada instaliram aplikacije, one su samo za čitanje – zašto?

Za uređaje sa veličinama ekrana iznad 10,1 "korisnici moraju da imaju Microsoft 365 licence sa aplikacijama za stone računare za PC/Mac za uređivanje. To znači da samo korisnici sa Microsoft 365 E3, E5, ProPlus, Business i Business Premium licence mogu da koriste mobilne aplikacije za uređivanje na uređajima sa veličinama ekrana iznad 10,1 ".

Imam Windows telefon. Da li i ja dobijam aplikacije za mobilne uređaje?

Da. Office mobilne aplikacije za Windows mobilni uređaji će takođe biti dostupni sa Microsoft 365 E1, Microsoft 365 F1 ili Microsoft 365 Business Basic.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×