Nadgledanje aplikacije za lokaciju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kao vlasnik lokacije možete da nadgledate informacije o aplikacijama za SharePoint koji su dodati na lokaciji. Na primer, možete prikazati informacije o učestalosti aplikacija je instalirana, koliko grešaka aplikacije ima ili koliko često se on koristi.

Nadgledanje aplikacije za lokaciju

 1. Kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku Sadržaj lokacije.

 2. Na stranici "sadržaj lokacije" Pronađite aplikaciju koju želite da prikažete informacije i kliknite na tri tačke (...)

 3. U dijalogu "aplikacije" izaberite stavku Detalji. Ako ne vidite detalje, zatim kliknite na tri tačke (...) ponovo, a zatim izaberite stavku Detalji.

 4. Na stranici detalje o aplikaciji, možete prikazati informacije o licenci, greške, instalacije i upotrebe.

  Napomena: Mnogi od SharePoint je ugrađeno aplikacija ne nude detalje.

 5. Ako možete da prikažete detalje, uradite nešto od sledećeg:

  Da biste to uradili:

  Uradite sledeće:

  Pogledajte više informacija o greškama

  Kliknite na broj koji se pojavljuje nakon različite tipove grešaka da biste prikazali detalje o grešci.

  Informacije o korišćenju prikaza za određenog vremenskog okvira

  Kliknite na dugme dana, meseciili godina da biste promenili vremenski okvir za podataka informacije o korišćenju koja se prikazuje u grafikon.

Napomena: Ako aplikacija koristi za povezivanje sa spoljnim podacima putem usluge poslovnog povezivanja (BCS), će takođe biti grafikon koji prikazuje broj poziva da aplikaciju sa spoljnim podacima izvora. Datume koji se pojavljuju u upotrebe i BCS poziva grafikoni prikazuju se u koordinisano univerzalno vreme (UTC).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×