Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.
Nadogradnja predložaka lokacije

Predložak sajta je način za pakovanje funkcija i prilagođavanja lokacija koje možete da dodate u galeriju rešenja za sopstvenu upotrebu. Predlošci lokacija se često koriste za primenu rešenja na prilagođenu sajt ili za obezbeđivanje konzistentnosti na sajtu unutar organizacije. Na primer, možda imate standardne smernice za upravljanje projektima i zahtevate upotrebu prilagođenog predloška lokacije projekta za sve nove projekte.

Ako želite da nastavite da koristite predloške lokacija koje ste kreirali, moraćete ponovo da ih kreirate pomoću sledeće procedure. U suprotnom, sve nove lokacije kreirane pomoću tih predložaka lokacije neće funkcionisati nakon nadogradnje.

Slijedite ove osnovne korake za svaki predložak sajta koji ste kreirali u galeriji rešenja.

  1. Pre nadogradnje i dok ste u 2010 režimu, kreirajte privremenu veb sajt pomoću 2010 predloška sajta. Više informacija potražite u članku Kreiranje sajta.

  2. Kada ste spremni za nadogradnju i dovršili ste sve druge neophodne pripreme, nadogradite kolekciju lokacija na 2013 režim.

  3. Kada nadogradite pretplatu na Microsoft 365, izbrišite 2010 predložak lokacije iz galerije rešenja.

  4. Sačuvajte privremenu sajt kreiranu u korak jedan kao novi 2013 predložak sajta. Više informacija potražite u članku Čuvanje, preuzimanje i otpremanje SharePoint lokacije kao predloška.

  5. Ako želite da nastavite da koristite isti predložak sajta, otpremite novi 2013 predložak sajta u galeriju rešenja ciljne kolekcije lokacija.

  6. Izbrišite privremenu sajt. Više informacija potražite u članku Brisanje sajta.

Sada možete da koristite ovaj 2013 predložak lokacije da biste kreirali nove lokacije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×