Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Šta želite da saznate?

Šta je novo u programu Skype za posao za Android u poređenju sa Lync?

Skype za posao za Android uključuje novi izgled i doživljaj, prikaz na Dobijte predstojeći sastanci i istorija razgovora, kontrola lako poziva i druga poboljšanja. A ako vaša organizacija koristi Skype for Business Server 2015, mogućnost da komunicirate sa Skype kontaktima pomoću trenutnih poruka, audio-poziva i video poziva. Više informacija potražite u članku šta je novo u programu Skype za posao.

Imam problema pri prijavljivanju u Skype za posao. Šta da radim?

Ako imate problema pri prijavljivanju u Skype za posao na Android uređaju, pogledajte članak potrebna pomoć pri prijavljivanju u Skype za posao?.

Kada se upućivanje Skype za posao poziva, ona koristi moje minute mobilnog telefona?

Opcije Postavke glasa i Zahtevaj Wi-Fi za video pozive omogućavaju vam da odaberete da li želite da koristite Wi-Fi mrežom ili minuta vaš mobilni telefon za audio i video pozive. Kada uključite ove opcije, a Wi-Fi veze nije dostupna, Skype za posao pokušava da bi se poziv pozivanjem broja mobilnog telefona. Kada odgovorite na Dolazni poziv sa mobilnog, zatim ste povezani Skype za posao poziv. Kao rezultat, vaš mobilni minuti je možda poznata. Više informacija potražite u članku postavite Opšte opcije za Android uređaju.

Mogu da vidim istoriju razgovora na Android uređaju?

Da biste videli istoriju razgovora, ova funkcija mora prvo biti uključen tako što ćete vaš administrator. Istorija razgovora na Skype za posao za Android uređaje sinhronizuje sa Microsoft Exchange. To znači da razgovore koji se javljaju na mobilnom uređaju Skype za posao će biti prikazana na vaš uređaj istorija razgovora, kao i na Skype za posao.

Administratori: Da biste uključili istorija razgovora za korisnika, uradite sledeće:

  1. Uverite se da postoji poštanskom sandučetu povezanog sa korisnikom koje zahtevaju istorija razgovora.

  2. Uverite se da je ClientPolicy za korisnika ima EnableServerConversationHistory skup TRUE putem Set-CsClientPolicy kao što je opisano u podesite smernice za klijenta za vašu organizaciju.

Veza sa sastankom se prekinula. Da li postoji opcija za brzo ponovno pridruživanje sastanku?

Da. Ako morate da privremeno napustite Skype za posao ili da prekinete vezu iz bilo kog razloga, možete je ponovo pridružiti tako što ćete dodirnuti ponovno pridruživanje (Dugme „Ponovo se pridruži sastanku“ u programu Skype za posao za Android) u obaveštenju. Više informacija potražite u članku pridruživanje Skype za posao sastanka.

Kako da pozovem još osoba na sastanak?

Dodirnite ikonu Dodaj (Dugme „Pozovi učesnike“ u programu Skype za posao za Android), a zatim koristite pretragu da biste dodali druge (osobe ili grupe) na sastanak.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×