Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: 29. septembra 2022.

PROBLEM

Primamo neke izveštaje o neželjenim e-porukama koje se množe u deljenim poštanskim sandučićima sa više delegata. Poruke se isporučuju samo jednom i u nekom trenutku postoji više kopija istih poruka koje se kreiraju u deljenom poštanskom sandučetu.

STATUS: REŠENO

Većinu slučajeva sa ovim problemom rešilo je ažuriranje ESET Endpoint Security.  Pošto je ispravka za ESET Endpoint Security rešila slučajeve kada zatvaramo ovaj problem.  

U nekim od nedavnih slučajeva sa ovim problemom klijenti koriste ESET Endpoint Security. U slučaju da je ovo možda povezano, ako koristite ESET Endpoint Security, uverite se da ste ažurirani programom ESET Endpoint Antivirus i ESET Endpoint Security verzija 9.1.2057 ili novija, ESET krajnjipoint proizvodi za Windows verzije 9.1.2057 su objavljeni – ESET Endpoint Products – ESET Security Forum.

Referenca:

Katalog promena:

Verzija 9.1.2057

  • Popravljeno: Problemi sa skeniranje neželjene fascikle na deljenim poštanskim sandučićima

Dok naši timovi za podršku istražuju takve izveštaje, postoje neki detalji koje organizacije mogu da traže u slučaju da postoje deljeni poštanski sandučići na koje ovo utiče:

  1. Potvrdite da u Office izdanju starijem od 12125.10000 nisu konfigurisani ni poštanski sandučići "Deljeno" ni bilo koji od delegata. Ako postoje, uverite se da se što pre ažuriraju: Istorija ažuriranja za Microsoft 365 aplikacije.

  2. Potvrdite da li deljeno poštansko sanduče ima duplirane fascikle neželjene e-pošte tako što ćete ga otvoriti putem Outlook na vebu u zasebnom prozoru pregledača: Otvorite i koristite deljeno poštansko sanduče u usluzi Outlook na vebu.

Sumnjamo da je ponašanje izazvano oštećenim pravilom za neželjenu e-poštu u poštanskom sandučetu jednog ili više delegata. Ako postoji deljeno poštansko sanduče u vašoj organizaciji sa visokim brojem delegata, preporučujemo da otvorite zahtev za podršku korporaciji Microsoft da biste istražili koji delegati su izazvali dupliranje.
 

Ako deljeno poštansko sanduče na koje ovo utiče ima samo mali broj delegata, onda se može primeniti sledeći plan radnje:

  1. Uverite se da u Office izdanju starijem od 12125.10000 nisu konfigurisani ni poštanski sandučići "Deljeno" ni bilo koji od delegata. Ako se one ažuriraju pre nego što pređite na sledeći korak: Istorija ažuriranja za Microsoft 365 aplikacije.

  2. Uklonite dozvole delegata iz deljenog poštanskog sandučeta na koje ovo utiče.

  3. Nakon nekoliko časova izbrišite duplirane e-poruke iz poštanskog sandučeta tako što ćete pokrenuti sledeću komandu u programu Exchange Online PowerShell:

    Get-Mailbox <Affected Mailbox> -ResultSize neograničeni | Search-Mailbox -SearchQuery 'Subject:"Subject of the duplicated message"' -DeleteContent -Force

  4. Brisanje pravila za neželjenu e-poštu pomoću MFCMAPI-ja za poštansko sanduče delegata: Brisanje pravila za neželjenu e-poštu pomoću MFCMAPI - Exchange | Microsoft Docs.

  5. Ponovo dodajte dozvole delegatima preko deljenog poštanskog sandučeta.

Još resursa

Ikona – stručnjaci (mozak, zupčanik)

Pitajte stručnjake

Povežite se sa stručnjacima, razgovarajte o najnovijim vestima za Outlook i najboljim praksama i čitajte naš blog.

Outlook tehnička zajednica

Ikona Zajednica

Pronalaženje pomoći u zajednici

Postavite pitanje i dobijte rešenja od agenata za podršku, MVP-ova, inženjera i drugih korisnika programa Outlook.

Outlook Forum na sajtu Answers

Ikona – zahtev funkcije (sijalica, ideja)

Predložite novu funkciju

Volimo da čitamo vaše predloge i povratne informacije! Podelite svoje razmišljanje sa nama. Slušamo.

Saznajte kako

Takođe pogledajte

Popravke ili privremena rešenja za nedavne probleme u programu Outlook za PC

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×