Pređi na glavni sadržaj

Nove funkcije u Office 2016 aplikacijama nedostaju nakon ponovnog instaliranja sistema Office

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

PROBLEM

Nove funkcije koje ste koristili u Office aplikacijama izgleda da više nisu dostupne. Ove funkcije koje nedostaju mogu biti "Ako", "MAKSIFS" i "MINIFS" u programu Excel 2016, efekti perom u programima Excel, Word ili PowerPoint 2016 ili bilo koju drugu novu funkciju navedene u onome što je novo u sistemu Microsoft 365.

UZROK

To se može dogoditi ako ste imali pretplatu na Microsoft 365, a zatim ste se prebacili na jednokratnu kupovinu sistema Office 2016.

Na primer, možda ste kupili novi računar koji je imao jednokratnu besplatnu probnu verziju Microsoft 365 i kada je suđenje istekao, instalirali ste jednokratnu kupovinu sistema Office umesto da aktivirate probnu verziju. Ili ste možda plaćeni za mesečnu ili godišnju Microsoft 365 pretplatu, a zatim ste odlučili da se prebacite na jednokratnu kupovinu sistema Office umesto da nastavite sa pretplatom.

VIŠE INFORMACIJA

Microsoft 365 (uključujući Microsoft 365 suđenje) ima ekskluzivne nove funkcije dok jednokratna kupovina sistema Office 2016 prima bezbednost i ispravke performansi, ali nema novih funkcija.

Izvinjavamo se zbog neugodnosti koju je izazvao ovaj problem i radimo na tome da ovo iskustvo učinimo boljim i jasno objasnimo zašto nove funkcije nisu dostupne.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×