Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

PROBLEM

Nove funkcije koje ste koristili u Office aplikacijama izgleda da više nisu dostupne. Ove funkcije koje nedostaju mogu biti IFS, MAXIFS i MINIFS funkcije u programu Excel 2016, efekti olovke u programu Excel, Word ili PowerPoint 2016 ili bilo koja nova funkcija navedena u članku Šta je novo u programu Microsoft 365.

UZROK

To se može dogoditi ako ste Microsoft 365 pretplatu na računaru, a zatim se prebacili na jedno vreme kupovinu sistema Office 2016.

Na primer, možda ste kupili novi računar koji je imao jednomesečnu besplatnu probnu sezonu usluge Microsoft 365 i kada je probna ispravka istekla, instalirali ste jedno vreme kupovinu sistema Office umesto da aktivirate probnu godinu. Možda ste i platili za mesečnu ili godišnju pretplatu, Microsoft 365 zatim ste odlučili da se prebacite na jednovremenu kupovinu sistema Office umesto da nastavite sa pretplatom.

VIŠE INFORMACIJA

Microsoft 365 (uključujući probnu Microsoft 365 ) ima ekskluzivne nove funkcije, dok jednovremene kupovine sistema Office 2016 primaju ispravke bezbednosti i performansi, ali ne i nove funkcije.

Izvinjavamo se zbog neugodnosti koju je izazvao ovaj problem i radimo na tome da ovo iskustvo učinimo boljim i jasno objasnimo zašto nove funkcije nisu dostupne.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×