Nove funkcije u Office 2016 aplikacijama nedostaju nakon ponovnog instaliranja sistema Office

PROBLEM

Nove funkcije koje ste koristili u Office aplikacijama izgleda da više nisu dostupne. Ove funkcije koje nedostaju mogu biti IFS, MAXIFS i MINIFS funkcije u programu Excel 2016, efekti olovke u programu Excel, Word ili PowerPoint 2016 ili bilo koja nova funkcija navedena u članku Šta je novo u programu Microsoft 365.

UZROK

To se može dogoditi ako ste Microsoft 365 pretplatu na računaru, a zatim se prebacili na jedno vreme kupovinu sistema Office 2016.

Na primer, možda ste kupili novi računar koji je imao jednomesečnu besplatnu probnu sezonu usluge Microsoft 365 i kada je probna ispravka istekla, instalirali ste jedno vreme kupovinu sistema Office umesto da aktivirate probnu godinu. Možda ste i platili za mesečnu ili godišnju pretplatu, Microsoft 365 zatim ste odlučili da se prebacite na jednovremenu kupovinu sistema Office umesto da nastavite sa pretplatom.

VIŠE INFORMACIJA

Microsoft 365 (uključujući probnu Microsoft 365 ) ima ekskluzivne nove funkcije, dok jednovremene kupovine sistema Office 2016 primaju ispravke bezbednosti i performansi, ali ne i nove funkcije.

Izvinjavamo se zbog neugodnosti koju je izazvao ovaj problem i radimo na tome da ovo iskustvo učinimo boljim i jasno objasnimo zašto nove funkcije nisu dostupne.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×