O topologiji pretrage

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Odeljak Topologija aplikacije za pretraživanje na stranici administracije pretrage prikazuje trenutnu distribuciju i status komponenata pretrage na serverima u farmi.

Da biste poboljšali performanse pretrage i dostupnosti, možete da skala se topologiji pretrage i instaliranje komponente za pretraživanje na više servera. Više informacija o podešavanja razmere topologiji pretrage i pretrage performanse i planiranje kapaciteta potražite u odeljku Planiranje pretrage na lokaciji TechNet.

Sledeći indikatori statusa predstavljaju vizuelni pokazatelj statusa komponenata pretrage u farmi:

  • Zelena oznaka potvrde – ukazuje na to da komponenta pretrage ispravno radi.

  • Žuti trougao – ukazuje na to da komponenta pretrage ne može ispravno da izvrši sve operacije.

  • Crveni krst – ukazuje na to da komponenta pretrage nije pokrenuta ili da postoje greške koje sprečavaju da usluga ispravno radi.

Koristite Windows PowerShell cmdlet Get-SPEnterpriseSearchStatus da biste preuzeli detaljnije dijagnostičke informacije o statusu komponenata pretrage u aktivnom topologije aplikacije usluge pretrage.

Ako ste kreirali aplikaciju usluge pretrage sa čarobnjakom za konfiguraciju farme, sve komponente pretrage su instalirane na serveru koji hostuje centralnu administraciju. Ovo se naziva podrazumevana topologija pretrage. Ako ste aplikaciju usluge pretrage kreirali na drugačiji način, morate kreirati topologiju pretrage iz početka.

Možete da promenite topologiji pretrage tako što ćete pomoću programa Windows PowerShell. Više informacija potražite u članku Upravljanje topologiji pretrage na lokaciji TechNet.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×