Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft tima (besplatno) je namenjen za korišćenje od strane organizacija, kao što su mala preduzeća ili grupe saradnika. Ako ste pozvani da se pridružite grupi u Microsoft timovima (free), grupi kojoj se pridružite u Microsoft timovima (slobodna) instanci će se smatrati organizacijom za svrhe ovog obaveštenja i osoba koja upravlja grupom će se smatrati administratorom vašeg naloga u Microsoft timovima (besplatno).

Korišćenje Microsoft tima (besplatnog) može da bude predmet smernica organizacije, ako ih ima. Uputite informacije o privatnosti, uključujući sve zahteve za temu podataka, administratoru organizacije. Administrator organizacije koju pridružite Mej (i) kontroliše i upravlja nalogom, uključujući izmenu i prekid pristupa i (II) pristupa i procesuiranje podataka, uključujući sadržaj komunikacija i datoteka. Podaci kataloga (ime, datum prijavljivanja i e-pošta) mogu biti vidljivi administratoru i drugim korisnicima usluga u okviru organizacije.

Kada koristite društvene funkcije Microsoft tima (slobodne), drugi krajnjim korisnicima u organizaciji mogu da vide neke od vaših aktivnosti. Da biste saznali više o društvenim funkcijama i drugoj funkcionalnosti, pregledajte našu dokumentaciju i pomozite stranice sadržaja. Microsoft nije odgovoran za prakse privatnosti ili bezbednosti organizacije.

Sledeće će se takođe primeniti na vas kao krajnji korisnik usluge Microsoft Online:

Prihvatljive smernice za korišćenje

Pročitajte uslove korišćenja za Microsoft Online Services.

Obaveštenje o privatnosti

Pročitajte obaveštenje o privatnosti za krajnjim korisnicima.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×