Obaveštenje Microsoft tima (besplatno)

Microsoft tima (besplatno) je namenjen za korišćenje od strane organizacija, kao što su mala preduzeća ili grupe saradnika. Ako ste pozvani da se pridružite grupi u Microsoft timovima (free), grupi kojoj se pridružite u Microsoft timovima (slobodna) instanci će se smatrati organizacijom za svrhe ovog obaveštenja i osoba koja upravlja grupom će se smatrati administratorom vašeg naloga u Microsoft timovima (besplatno).

Korišćenje Microsoft tima (besplatnog) može da bude predmet smernica organizacije, ako ih ima. Uputite informacije o privatnosti, uključujući sve zahteve za temu podataka, administratoru organizacije. Administrator organizacije koju pridružite Mej (i) kontroliše i upravlja nalogom, uključujući izmenu i prekid pristupa i (II) pristupa i procesuiranje podataka, uključujući sadržaj komunikacija i datoteka. Podaci kataloga (ime, datum prijavljivanja i e-pošta) mogu biti vidljivi administratoru i drugim korisnicima usluga u okviru organizacije.

Kada koristite društvene funkcije Microsoft tima (slobodne), drugi krajnjim korisnicima u organizaciji mogu da vide neke od vaših aktivnosti. Da biste saznali više o društvenim funkcijama i drugoj funkcionalnosti, pregledajte našu dokumentaciju i pomozite stranice sadržaja. Microsoft nije odgovoran za prakse privatnosti ili bezbednosti organizacije.

Sledeće će se takođe primeniti na vas kao krajnji korisnik usluge Microsoft Online:

Prihvatljive smernice za korišćenje

Pročitajte uslove korišćenja za Microsoft Online Services.

Obaveštenje o privatnosti

Pročitajte obaveštenje o privatnosti za krajnjim korisnicima.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×