Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Jednostavan način da distribuirate predložak obrasca je tako što ćete ga objaviti na deljenu mrežnu lokaciju koja je dostupna korisnicima. Vaši korisnici možete da kreirate obrazac zasnovan na tom predlošku iz tu lokaciju na mreži.

Objavljivanje predloška obrasca na deljenu mrežnu lokaciju, treba samo na lokaciju na vašoj mreži koje korisnici mogu da pristupe. Čim dovršite čarobnjak za objavljivanje i recite svojim korisnicima lokacije predloška obrasca, korisnici zatim mogli da kreirate obrasce zasnovane na predlošku obrasca.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Pre nego što počnete

Pre nego što objavite predložak obrasca, biće vam potrebno sledeće:

 1. Putanja do mrežnu lokaciju na kojoj će objaviti predložak obrasca.

 2. Potvrdite da korisnici imaju pristup ovu lokaciju na mreži.

 3. Alternativnog pristupa putanju do lokacija na mreži Dizajniranje predloška obrasca sa nivoom bezbednosti domena.

Vrh stranice

Objavljivanje predloška obrasca na deljenu mrežnu lokaciju

 1. U meniju datoteka izaberite stavku Objavi.

 2. U čarobnjaku za objavljivanje, kliknite na mrežnu lokaciju, a zatim kliknite na dugme dalje.

 3. Na sledećoj stranici čarobnjaka, kliknite na dugme Potraži.

 4. U dijalogu pretraživanje potražite deljenu mrežnu fasciklu gde želite da objavite predložak obrasca, a zatim kliknite na dugme u redu.

 5. Otkucajte ime predloška obrasca u polju ime predloška obrasca , a zatim kliknite na dugme dalje.

 6. Ako imate alternativne putanje gde korisnici mogu da idu da preuzmu datoteku, kao što je veza na Veb stranici, upišite tu putanju u polju na sledećoj stranici čarobnjaka. U suprotnom, kliknite na dugme dalje. Ovaj korak je neophodan za predloške sa nivoom bezbednosti domena.

 7. Na sledećoj stranici čarobnjaka, proverite da li su prikazane informacije ispravne i zatim kliknite na dugme Objavi.

 8. Da biste poslali e-poruku sa obrazaca i predložak obrasca korisnika, potvrdite izbor u polju za potvrdu Pošalji obrazac primaocima e-pošte i zatim kliknite na dugme Zatvori.

  E-poruku sa obrascem u telu poruke će se otvoriti za popunjavanje i slanje korisnicima. Ako korisnici imaju Microsoft Office Outlook 2007, oni mogu da popune obrazac kada otvore e-poruku. Korisnici sa starijim verzijama programa Outlook ili druge aplikacije za e-pošte će primiti e-poruku sa obrazac i predložak obrasca koji je priložen. Korisnicima možete da otvorite prilog sa predloškom obrasca da biste instalirali predloška obrasca na njegovom računaru. Izaberite korisnike možete da otvorite prilog obrasca i popunjavanje obrasca u programu InfoPath.

  Savet: U okviru Uvod u e-poruku, otkucajte podsetnik za korisnike da otvarate samo priloge e-poruka od pouzdanog pošiljaoca.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×