Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno    Access Services 2010 i Access Services 2013 se uklanjaju iz sledećeg izdanja sistema SharePoint. Mi preporučujemo da ne pravite nove Veb aplikacije i ne migrirate postojeće aplikacije na alternativnu platformu, kao što je Microsoft Power Apps.

Access podatke možete da delite sa uslugom Dataverse, koja predstavlja bazu podataka u oblaku na kojoj možete da pravite Power Platform aplikacije, automatizovane tokove posla, virtuelne agente i još mnogo toga za veb, telefon ili tablet. Više informacija potražite u članku Prvi koraci: Migriranje Access podataka u Dataverse.

Da biste Veb bazu podataka učinili dostupnom u Veb pregledaču, morate da objavite bazu podataka u usluzi Access uslugama – komponenti sistema SharePoint Server.

Ako imate korisnički nalog na SharePoint serveru, možete da koristite Veb bazu podataka koja se objavljuje na tom serveru. Možete da pregledate i uređujete podatke u Veb pregledaču, ali da biste izvršili promene u dizajnu, morate da otvorite Veb bazu podataka u programu Access. Kada izvršite promene dizajna, sinhronizujete te promene na serveru da bi bilo dostupno u Veb pregledaču.

U ovom članku

Objavljivanje Veb baze podataka

Pregledač ne podržava video.

Vrh stranice

Menjanje dizajna objavljene Veb baze podataka

Pregledač ne podržava video.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×