Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcije automatskog dovršavanja je podrazumevano omogućena za okvire za tekst u predlošku obrasca. To znači da kada korisnici upisuju prvih nekoliko znakova u okvir za tekst u obrascu, oni vide listu mogućih poklapanja sa stavkama koje su upisali ranije. Korisnicima možete da izaberete stavku koju žele ili ako nijedan od predloga podudara sa onim što upisuju, možete da nastavite otkucati u okvir za tekst.

Na sledećoj ilustraciji automatskog dovršavanja prikazuje prethodno uneta vrednost 8:00 kao mogući kada otkucate 8.

Primer automatskog dovršavanja

  1. Kliknite desnim tasterom miša na okvir za tekst za koji želite da omogući ili onemogući automatsko dovršavanje, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Svojstva okvira za tekst .

  2. Kliknite na karticu Prikaz .

  3. Uradite sledeće:

    • Da biste omogućili automatsko dovršavanje za okvir za tekst, potvrdite izbor u polju za potvrdu Omogući automatsko dovršavanje .

    • Da biste onemogućili automatsko dovršavanje za okvir za tekst, opozovite izbor u polju za potvrdu Omogući automatsko dovršavanje .

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×