OneDrive aplikacija za sinhronizaciju više nije podržana u aplikacijama Windows 7, 8 ili 8.1

OneDrive podršku za lične aplikacije za stone računare od 1. januara 2022.

Kako bismo fokusirali resurse na nove tehnologije i operativne sisteme i kako bismo klijentima pružili najnovije i najsigurnije iskustvo, od 1. januara 2022. više neće biti obezbeđene ispravke za potrošačnu verziju aplikacije OneDrive za stone računare na sistemima Windows 7, 8 i 8.1.

Važno: Lične OneDrive radne površine pokrenute na ovim operativnim sistemima prestaće da se sinhronizuju sa oblakom 1. marta 2022. 

Datoteke će nastaviti da se sinhronizuju putem OneDrive aplikacije za računare do 1. marta 2022, posle čega se datoteke više neće sinhronizovati i treba da se ažuriraju koristeći veb iskustvo. 

Šta treba da uradim?

Ako trenutno koristite neki od ovih operativnih sistema, preporučujemo da ažuriranje operativnog sistema na Windows 10 ili na Windows 11 da biste izbegli prekid.

Otvaranje Windows "Ažuriranje"

Za uređaje koji ne ispunjavaju sistemske zahteve za ažuriranje operativnog sistema Windows 10 ili Windows 11, možete da pravite i štitite datoteke tako što ćete ih ručno otpremiti na veb lokaciju usluge OneDrivei nastaviti da pristupate datotekama, uređujete ih i delite na svim uređajima.

Napomena: Ako se prijavite na aplikaciju OneDrive poslovnim ili školskim nalogom, počev od 1. januara 2022, podrška za ovu aplikaciju biće uravnotežena u životnom Windows podrške. Windows 7 i Windows 8.1 su u produžeoj podršci do 10. januara 2023. Windows 8 je do kraja podrške 12. januara 2016.

Šta će se desiti sa mojim datotekama? 

Datotekama koje su već sinhronizovane i dalje će biti dostupne u vašoj OneDrive. 

Posle 1. marta 2022. više ne možete da sinhronizujete sinhronizovane datoteke ili da im pristupate putem programa Windows 7, 8 ili 8.1. Trebalo bi da koristite veb OneDrive lokaciju

Potrebna vam je pomoć

Windows ispravka

OneDrive sistemskih zahteva

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×