Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: 
Podrška za staru aplikaciju za sinhronizaciju OneDrive for Business sa sistemom SharePoint Online je završena. Ako vidite ovu Stara ikona za OneDrive for Businessikonu na traci zadataka, pročitajte ovaj članak da biste saznali više. 

Problem

Ovaj članak sadrži informacije koje se primenjuju kada koristite prethodnu OneDrive aplikacija za sinhronizaciju (groove.exe).

Napomena: Ovaj članak se odnosi samo na prethodni OneDrive za posao ili školuaplikacija za sinhronizaciju (groove.exe). U većini slučajeva, preporučujemo da umesto njega koristite noviju OneDrive aplikaciju za sinhronizaciju (onedrive.exe). Koja OneDrive aplikacija?

Koristite OneDrive za posao ili školu da biste sinhronizovali Microsoft SharePoint biblioteku sa računarom. Kada prikazujete datoteke u lokalnoj fascikli u kojoj se datoteke sinhronizuju, neke fascikle ili datoteke nastavljaju da prikazuju plave sinhronizovane indikatore, a ne zelenu oznaku potvrde koja označava uspeљnu sinhronizaciju. To ponašanje se nastavlja, čak i kada dugo čekate.

Rešenje

Postoji nekoliko uslova koji mogu da izazovu neprekidni problem sa sinhronizacijom. Da biste rešili ovaj problem, pregledajte datoteke za koje doživite problem da biste identifikovali potencijalni uzrok.   
 

  • Nailazio ste na sledeća ograničenja ili ograničenja:

  • Datoteka sadrži veze ka drugoj datoteci, a ta karika je prekinuta preseljanjem. Na primer, fascikla može da sadrži Microsoft PowerPoint prezentaciju koja sadrži veze ka video datoteci. Ili, Veb stranica sačuvana kao datoteka može da se poveže sa sadržajem u drugim datotekama.

  • Lokalni prostor na disku za obradu datoteka nedostaje.

  • Samo starije verzije: datoteka u biblioteci nema podataka. Datoteke koje ne sadrže podatke su 0 KB.

  • Premašeno je ograničenje lokalnog puta 260 znakova. To obuhvata prebrojavanje od osnovnog diska. Na primer, C:\.

Ako sinhronizacija i dalje ne završi kada pokušate da rešite problem, možda ćete morati da popravite sinhronizovane veze. Više informacija o tome kako da to uradite potražite u članku Popravka veza sinhronizacije sa uslugom OneDrive.

Dodatne informacije

Za više informacija idite na sledeće Microsoft Veb lokacije:

I dalje vam je potrebna pomoć? Idite u Microsoft Community.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×