Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Imena naših proizvoda za OneNote su Windows nedavno promenila. U ovom članku, "OneNote" se sada odnosi na verziju radne površine (ranije se zvala "OneNote 2016"), a "OneNote za Windows 10" se odnosi na aplikaciju Microsoft Store koja je dostupna samo na Windows 10.

Problem

Pošto ste prethodno instalirali Kancelarija 2019 na računaru na kom je pokrenuto bilo koje izdanje programa Windows 10, OneNote izgleda da nedostaje na listi instaliranih aplikacija radne površine.

Pozadina

OneNote su prethodno isključene iz Kancelarija 2019 instalacija. Od marta 2020, aplikacija OneNote za stone računare se ponovo instalira zajedno sa aplikacijama Word, PowerPoint i Excel računarima.

Rešenje

Ako treba da instalirate ili ponovo instalirate aplikaciju OneNote za računare (ranije se zvala "OneNote 2016"), uradite sledeće:

  1. Preuzmite OneNote.

  2. Kada završite preuzimanje, kliknite dvaput na preuzete datoteke da biste započeli instalaciju.

    Instalacioni program će automatski otkriti da li trenutno koristite 32-bitnu ili 64-bitnu verziju programa Microsoft 365 ili Kancelarija 2019 i da li je vaša OneNote instalacija odgovarajuće verzije.

    Napomena: Ako koristite Microsoft 365 ili Kancelarija 2019 na poslu ili u školi, a vaš softver kontroliše IT administrator, možda ćete morati da ga zamolite da vam OneNote bude dostupan.

Kada završite instaliranje aplikacije OneNote, trebalo bi da bude automatski povezan (ili ponovo povezan) sa trenutno aktiviranom Microsoft 365 ili Kancelarija 2019 licencom.

Napomena: Ako ste instalirali OneNote instalirali i aktivirali Microsoft 365 ili Kancelarija 2019, licenca za krajnje korisnike koja se pojavljuje u programu OneNote biće prikazana kao "Home and Student". Čim aktivirate vaše izdanje za Microsoft 365 ili Kancelarija 2019, a zatim ponovo pokrenete OneNote, licenca će se primeniti na OneNote, čak i ako podrazumevana licenca za njega i dalje može biti prikazana kao "Home and Student". Sve dok je vaše izdanje Microsoft 365 ili Kancelarija 2019 ispravno aktivirano, OneNote će imati sve mogućnosti koje zahtevaju licencu.


Još resursa

Ikona – stručnjaci (mozak, zupčanik)

Pitajte stručnjake

Povežite se sa stručnjacima, razgovarajte o najnovijim vestima za OneNote, ispravkama i najboljim praksama.

OneNote tehnička zajednica

Ikona Zajednica

Pronalaženje pomoći u zajednici

Postavite pitanje i dobijte rešenja od agenata za podršku, MVP-ova, inženjera i drugih korisnika programa OneNote.

OneNote Forum na sajtu Answers

Ikona – zahtev funkcije (sijalica, ideja)

Predložite novu funkciju

Volimo da čitamo vaše predloge i povratne informacije! Podelite svoje razmišljanje sa nama. Slušamo.

Davanje povratnih informacija

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×