Srodne teme
×
Prvi koraci
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Prvi koraci

Otkrijte sadržaj za učenje

Vaš pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Otkrij u Viva Learning

Viva Learning je sada integrisan sa uslugom Microsoft Search. Mogućnosti za učenje možete da potražite sa trake za pretragu u sistemu SharePoint, Office.com, Office aplikaciji i na kartici Posao u usluzi Bing. 

Pretraži u Viva Learning

Potražite sadržaj za učenje na traci za pretragu Viva Learning matične stranice. Rezultate pretrage možete da filtrirate po vašem interesovanju, dobavljačima i trajanju. 

Obeležite sadržaj koji želite da sačuvate u ličnoj biblioteci učenja ili delite rezultate sa saradnicima. 

Pretraga u sistemu SharePoint 

Možete da kucate na traci za pretragu sistema SharePoint da biste pronašli sadržaj za učenje. Rezultati će se pojaviti na kartici Sve ili možete da odete na karticu Učenje da biste videli samo sadržaj za učenje. 

Pretraga u Office.com ili Office aplikaciji 

Kao i u sistemu SharePoint, mogućnosti za učenje možete da otkrijete tako što ćete pretražiti traku za pretragu Office.com u office aplikaciji. 

Pretraži u usluzi Bing 

Ako je vaša organizacija aktivirala Microsoft Search u usluzi Bing, možete da potražite i sadržaj za učenje u usluzi Bing tako što ćete otkucati na traci za pretragu i preći na karticu Posao. Moraćete da budete prijavljeni u Bing pomoću svog radnog naloga da biste videli karticu Posao. Rezultate pretrage sadržaja učenja pronaći ćete u okviru Sve, a možete i da odete na karticu Učenje da biste pronašli samo mogućnosti za učenje.  

Korišćenje sadržaja u aplikaciji Viva Learning Teams 

Ako izaberete rezultat na stranici sa rezultatima pretrage sistema SharePoint, Office.com, Office aplikacije ili na kartici Posao u usluzi Bing, pokrenuće se stranica sa detaljima tog kursa učenja u usluzi Viva Learning u usluzi Teams. Zatim možete da prikažete sadržaj, sačuvate ga ili preporučite nekom drugom. 

Želite još?

Microsoft Viva Learning

Preporučite sadržaj i upravljajte Microsoft Viva Learning

Lično učenje

Društveno učenje

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×