Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Neka iskustva detaljna ispod dostupna su samo u novim teams aplikacijama. Da biste saznali više, pogledajte članak Prebacivanje na novi Microsoft Teams.

Mnogo multitaska? U Teams klijentu za računare možete da otvorite aplikaciju u zasebnom prozoru da biste mogli da radite na nekoliko stvari odjednom. Ova funkcija je dostupna za većinu aplikacija koje uključuju lične mogućnosti aplikacije ili kartice.

Otvaranje lične aplikacije

Da biste pokrenuli aplikaciju u novom prozoru od početka:

  1. Idite na ikonu lične aplikacije koju želite da otvorite, bilo da je to aplikacija zakačena sa leve strane usluge Teams ili se nalazi u okviru Još dodatih aplikacija Dugme „Još opcija“ .

  2. Kliknite desnim tasterom miša na ikonu aplikacije po izboru, a zatim izaberite stavku Otvori u novom prozoru Iskačuća ikona.

Da biste otvorili ličnu aplikaciju kada je već otvorena:

Potražite ikonu Otvori u novom prozoru Iskačuća ikona u gornjem desnom uglu ekrana (većina, ali to neće imati sve aplikacije). Kliknite na ikonu i aplikacija će se otvoriti u novom prozoru. 

Otvaranje kartice u novom prozoru

  1. Idite na karticu po izboru kanala ili ćaskanja.

  2. Kada se to završi, izaberite stavku Otvori u Iskačuća ikonaprozoru u gornjem desnom uglu kartice.

Iskačuća kartica

Upravljanje prozorom aplikacije

Snimak ekrana koji prikazuje aplikaciju otvorenu u novom prozoru

Kao i kod bilo kog prozora, u gornjem desnom uglu postoje kontrole koje vam omogućavaju da umanjite, uvećate i zatvorite prozor. Možete da izaberete i prevučete ugao umanjenog prozora da biste mu promenili veličinu ili da kliknete na naslovnu traku i pomerate ga dok ne dobijete prikaz koji vam je potreban za više zadataka.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×