Otvaranje beležnice programu OneNote za Windows 10

Otvaranje beležnice programu OneNote za Windows 10

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada prvi put pokrenete pomoću programa OneNote za Windows 10, otvara se podrazumevane beležnicu za nalog koji ste prijavljeni sa. Možete početi da koristite ovu beležnicu, možete kreirati nove beležniceili možete da otvorite dodatne beležnice sa bilo kog od vaših Microsoft naloga (na primer, Hotmail, Live.com ili Outlook.com) – ili iz poslovnog ili školskog naloga.

Da biste otvorili postojeće beležnice, uradite sledeće:

  1. Na bilo kojoj stranici kliknite na dugme Prikaži beležnice Dugme „Prikaži beležnice“ .

  2. Na listi Beležnica, kliknite ili dodirnite ime bilo koje trenutno otvorene beležnicu koju želite da se prebacite. Ako beležnicu koju želite nije već prikazan na ovoj listi, kliknite ili dodirnite stavku Još Beležnica.

  3. U prozoru za Otvaranje još Beležnica , uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste otvorili sve dodatne beležnice sa naloga trenutno ste prijavljeni u sa, izaberite svoje ime na listi i zatim kliknite ili dodirnite Otvorite beležnicu.

    • Da biste otvorili beležnicu sa drugog naloga, kliknite ili dodirnite Dodavanje naloga, prijavite se pomoću tog naloga kada budete upitani, i kliknite na ili dodirnite ime beležnice koju želite da otvorite.

Napomena: OneNote za Windows 10 podržava samo zasnovano na oblaku Beležnica. Ako biste radije da uskladištite beleške na čvrsti disk na računaru, moraćete da koristite OneNote 2016 za Windows. OneNote za Windows 10 aplikacija nećete moći da čita u OneNote 2016 beležnice na disku dok ne premestite ove Beležnica besplatnu OneDrive nalog i otvorite ih sa te lokacije.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×