Poslednji put ažurirano: 09. avgusta 2021.

PROBLEM

Outlook Saveti za smernice DLP ne otkrivaju osetljive tipove informacija (SIT) u telu e-poruke i u prilozima za neke scenarije. 

Ispod se nalazi nekoliko osetljivih tipova informacija za koje se potvrdi da ne rade dosledno.  Ako se ovi osetljivi tipovi informacija dodaju smernicama, nijedan savet za smernice ne funkcioniše u programu Outlook Radna površina, uključujući druge koji se ne nalazi na ovoj listi.
 

Broj pasoša u Francuskoj

Broj pasoša SAD / SAD

Broj licence za italijani broj licence

Broj švedskog pasoša

poljski pasoš

Broj pasoša u Finskoj

Broj licence za UK

Kada rešavate probleme sa smernicama DLP u Outlook Desktop, uverite se da koristite podržane uslove i radnje.

Outlook Radna površina trenutno podržava ova dva uslova za prikaz saveta za smernice, Slanje obaveštenja putem e-pošte i prikaz saveta za smernice za DLP smernice – Microsoft 365 usaglašenost | Microsoft Docs.

  • Sadržaj sadrži

  • Sadržaj se deli

Outlook Stoni računar trenutno ne podržava prikazivanje saveta za smernice za izuzetke, savete za rešavanje problema sa smernicama za sprečavanje gubitka podataka (DLP) – Office 365 | Microsoft dokumenti ili oznake osetljivosti Oznake osetljivosti Koristite oznake osetljivosti kao uslove u DLP smernicama (pregled) – Microsoft 365 oznake za | Microsoft Docs.

Saveti za smernice ne rade kao što je očekivano ako su konfigurisani na više lokacija. Trebalo bi da konfigurišete ili omogućite savete za smernice samo na jednoj od sledećih lokacija. Način na koji D & LP funkcioniše sa centrom za usaglašenost & Exchange za usaglašenost – Microsoft 365 usaglašenost | Microsoft dokumenti:

  • Exchange centar administracije

  • Centar za bezbednost i usaglašenost

STATUS: POPRAVLJENO 

Popravke za Outlook za stone računare dostupne su u verziji 2105, revizije 14026.20000. Ispravke su sada takođe vrate u polugodišnji kanal verzija 2102 revizije 13801.20862.  Da biste videli koje su verzije na pravom kanalu, pogledajte stranicu Istorija ažuriranja.

Ispravke usluge su sada dostupne u poštanskom sandučetu verzije 15.20.4128.0 i novijim verzijama. Verziju poštanskog sandučeta možete da proverite pomoću dijaloga Outlook statusa veze.

Da bi se poboljšala pouzdanost i stabilnost trenutna primena funkcije saveta za smernice u programu Outlook Desktop proći će u širokoj primeni.  Počevši od maja 2021. trebalo bi da počnete da vidite pouzdanije i predvidljivije iskustvo kada koristite funkciju saveta za smernice u programima Outlook.  Ovaj rad će se nastaviti i tokom godine videćete inkrementalna poboljšanja za funkcije u vremenu i pouzdanosti. 

Nije svaki potencijalni problem sa savetima za smernice uzrokovan trenutnim ograničenjima dizajna, pa bi trebalo da primenite normalne korake za rešavanje problema na svaki novi problem.  Ako se napravi odluka da je novi problem jedan od onih pokrivenih našim trenutnim naporima za renoviranje, popravke za taj novi problem biće najpre moguće u sledećim mesecima kada ažurirana primena dostigne proizvodnju.

Još resursa

Ikona – stručnjaci (mozak, zupčanik)

Pitajte stručnjake

Povežite se sa stručnjacima, razgovarajte o najnovijim vestima za Outlook i najboljim praksama i čitajte naš blog.

Outlook tehnička zajednica

Ikona Zajednica

Pronalaženje pomoći u zajednici

Postavite pitanje i dobijte rešenja od agenata za podršku, MVP-ova, inženjera i drugih korisnika programa Outlook.

Outlook Forum na sajtu Answers

Ikona – zahtev funkcije (sijalica, ideja)

Predložite novu funkciju

Volimo da čitamo vaše predloge i povratne informacije! Podelite svoje razmišljanje sa nama. Slušamo.

Saznajte kako

Takođe pogledajte

Popravke ili privremena rešenja za nedavne probleme u programu Outlook za PC

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×