Označavanje planova kao omiljenih

Ako radite na mnogo različitih planova istovremeno, može vam biti korisno da neke od njih označite kao omiljene, što ih čini lakšim za pristup i proveru na prvi pogled. Zašto ne mogu da označim neke planove kao omiljene?

Da biste označili plan kao omiljen, postavite pokazivač na njega u Čvorištu planera, izaberite tri tačke, a zatim odaberite stavku Dodaj u omiljene. Time se plan premešta na listu Omiljeni planovi.

Click three dots on plan in Hub, and then select Add to favorites

Kada dodate plan kao omiljeni:

  1. On se pojavljuje na vrhu Čvorišta planera uz neke informacije o toku.

  2. Dodaje se na listu planova sa leve strane, što vam olakšava da pređete na njega sa nekog drugog plana.

Omiljene lokacije stavlja plan u omiljene planove

Da biste uklonili plan iz omiljenih stavki, postavite pokazivač na njega u Čvorištu planera, izaberite tri tačke, a zatim odaberite stavku Ukloni iz omiljenih. Time se plan premešta nazad na listu Svi planovi.

Izaberite stavku "Ukloni iz omiljenih" da biste vratili plan u sve planove

Vidite planove koje niste označili?

Lista omiljenih stavki se deli u svim proizvodima koji koriste Microsoft 365 grupe. Na primer, ako ste grupu označili kao omiljenu u programu Outlook, i plan za tu grupu će se navesti kao omiljen u usluzi Planner. Isto važi i za planove koje označite kao omiljene u usluzi Planner – grupe za te planove će se pojaviti kao omiljene stavke u programu Outlook, usluzi OneDrive i na bilo kom drugom mestu gde koristite Microsoft 365 grupe.

Zašto ne mogu da označim neke planove kao omiljene?

Ako vaša organizacija ne koristi Exchange Online za vaš nalog, neće moći da označite određene planove kao omiljene u programu Planner.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×