Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite opcije na kartici Prelamanje redova i pasusa da biste kontrolisali kako redova i pasusa preloma između okvira za tekst ili kolone. Ove opcije primenjuju se samo na izabrani tekst ili pasuse.

Kontrola udovica/siroče     Udovica i siročića su pojedinačne redove teksta u pasusu koji štampa na vrhu ili na dnu okvira za tekst ili koloni. Da biste sprečili udovica i siročića tako što ćete uvek imati najmanje dva reda teksta na vrhu ili na dnu okvira za tekst, potvrdite izbor u polju za potvrdu udovica/siroče kontrolu .

Poveži sa narednim pasusom     Možete da sprečite dva pasusa budu razdeljena u dva okvira za tekst ili kolone. Da biste zadržali izabranog pasusa i onaj koji sledi zajedno u istom okviru za tekst ili koloni, potvrdite izbor u polju za potvrdu Zadrži pasus uz sledeći .

Zadrži redove zajedno    Možete da sprečite pasusa budu razdeljena u dva okvira za tekst ili kolone. Da biste zadržali svih redova izabranih pasusa zajedno u istom okviru za tekst ili koloni, potvrdite izbor u polju za potvrdu Zadrži redove zajedno .

Pokretanje u sledećem okviru za tekst    Da biste se uverili da izabrani pasus uvek započinje na vrhu okvira za tekst, potvrdite izbor u polju za potvrdu Pokreni u sledećem okviru za tekst .

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×