Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Prijavili ste se za Besplatni Teams (klasični) i pozvali ljude da vam se pridruže—svaka čast! Evo pet stvari koje treba da uradite pored da biste pokrenuli svoju Teams Free (klasičnu) organizaciju.

  1. Planiranje sastanka na mreži. Kada zakažete sastanak, moći ćete da delite poziv sa drugima ili da ga dodate u kalendar.

  2. Kreirajte timove koje želite u organizaciji i dodajte ljude u njih. Na primer, ako ste napravili Teams besplatnu (klasičnu) organizaciju za sportsku ligu, mogli biste da napravite tim za trenere, tim za administratore i tim za svaki tim.

  3. Napravite kanale unutar svakog tima. Svaki pojedinačni tim koji kreirate podrazumevano dolazi uz jedan kanal, opšti. Dodajte ih više da bi vam projekti i teme bili organizovani.

  4. Objavite poruku na kanalu. Započnite razgovor za članove tima! Kliknite na ime kanala, a zatim počnite da kucate u polju na dnu kanala. Evo još nekih zabavnih stvari koje možete da uradite u porukama:

  5. Započnite ćaskanje jedan na jedan. Kliknite na Novo ćaskanje Dugme Novo ćaskanje, otkucajte ime osobe, a zatim poruku, a zatim kliknite na dugme Pošalji Dugme „Pošalji“.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×