Koristite opcije za navođenje poziva i sastanaka, prikazivanje ili sakrivanje slika i za druge opšte postavke. U zavisnosti od toga kako je vaša organizacija podesila Lync, neke opcije mogu biti isključene. Obratite se timu za tehničku podršku za više informacija.

Napomena:  Ovaj članak se odnosi na Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini.

U ovom članku

Pozivi i sastanci

Unesite broj svog mobilnog uređaja sa pozivnim brojevima države/regiona. Kada Lync ne može da koristi Wi-Fi ili mobilnu mrežu podataka za upućivanje audio ili video poziva, primićete poziv na taj broj da biste se povezali sa audio delom Lync poziva.

Kada se prvi put prijavite u Lync 2013 za Android, dobićete uputstvo kako da konfigurišete svoj Broj telefona. Da biste ga ažurirali, uradite sledeće:

  1. Na Lync ekranu dodirnite dugme Meni na mobilnom uređaju, a zatim dodirnite stavku Opcije.

  2. Na ekranu Opcije dodirnite stavku Pozivi i sastanci i unesite broj svog mobilnog telefona, uključujući pozivni broj zemlje/regiona.

Zahtevanje Wi-Fi mreže za VoIP

Dodatne informacije potražite na lokaciji Upravljanje opcijama Wi-Fi za VoIP.

Exchange

Opcija Exchange akreditiva je podrazumevano uključena tako da se sve informacije o sastancima i govornoj pošti prikazuju u programu Lync.

Postavka Exchange omogućava unos akreditiva ako su Exchange akreditivi odvojeni od Lync postavki. Ukoliko su isti, ostavite je podešenu na UKLJUČENO. Exchange akreditivi su vam potrebni da biste prikazali sastanke i govornu poštu.

Postavke HTTP Proxy servera potrebne su vam ako mreža vaše organizacije sadrži proxy server koji zahteva podešavanje akreditiva. Te informacije morate uneti da biste se prijavili i koristili aplikaciju na Wi-Fi mreži organizacije.

Prikazivanje i sakrivanje slika

Da biste prikazali ili sakrili slike kontakata, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu.

Kada je ova opcija isključene, slike se ne preuzimaju niti se prikazuju.

Ikona statusne trake

Da biste omogućili ili onemogućili ikonu statusne trake za Lync, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu.

Zvuk i vibracija

Zvuk i vibraciju za Lync možete isključiti ili možete koristiti postavke zvuka svog uređaja.

TTY

Režim tekstualnog telefona (TTY) koristi se za slanje teksta preko telefonske linije. TTY uređaj mora biti povezan sa mobilnim uređajem radi interpretacije izmenjenog zvuka. U suprotnom, možete imati loš kvalitet zvuka. Korišćenje TTY režima u konferencijskom pozivu takođe može izazvati probleme sa kvalitetom zvuka.

TTY režim je podrazumevano isključen. Prevucite na UKLJUČENO da biste ga uključili.

Pomoć i osnovni podaci

  • Da biste prikazali teme pomoći dok ste prijavljeni u program Lync, dodirnite dugme Meni na uređaju, a zatim dodirnite stavku Pomoć.

  • Da biste prikazali detalje o proizvodu, uslove korišćenja, informacije o privatnosti i obaveštenja nezavisnih proizvođača vezana za proizvod, dodirnite dugme Meni na uređaju, a zatim dodirnite stavku Opcije > Osnovni podaci.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×