We couldn’t sign you in
Select the account you want to use.
Podesite anketu tako da se imena ne snimaju pri prikupljanju odgovora

Savet:  Saznajte više o funkciji Microsoft Forms ili počnite sa radom odmah i kreirajte anketu, test ili upitnik. Želite naprednije brendiranje, tipove pitanja i analizu podataka? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

Ako pravite anketu, upitnik, upitnik ili drugi tip obrasca sa Microsoft Forms, možete da promenite postavku tako da se imena ne snimaju kada prikupljate odgovore.

Podešavanje obrasca tako da ne snima imena zapisa

 1. U aplikaciji Microsoft Formsotvorite obrazac za koji ne želite da se snimaju imena prilikom prikupljanja odgovora, a zatim izaberite stavku Više postavki obrasca Dugme „Još opcija“ >Postavke.

 2. U oknu Postavke, u okviru Ko može da popuni ovaj obrazacizaberite jednu od sledećih opcija:

  • Svako može da odgovori – Bilo ko unutar organizacije ili izvan organizacije može da prosledi odgovore na obrazac ili test. Odgovori automatski dolaze bez zabeleženih imena.

  • Samo osobe iz moje organizacije mogu da odgovore – Samo osobe koje pripadaju vašoj organizaciji moći će da odgovore na obrazac ili test.

   • Ime zapisa – Poništite izbor u ovom polju da se imena ne bi snimala sa odgovorima.

    Napomena: Ako imate Microsoft 365 poslovni ili školski nalog, postavka Ime zapisa vam je dostupna. Kada ooknite, imena se neće snimati sa odgovorima. Kada se to proveri, obrazac prikuplja odgovore sa informacijama koje mogu lično da se identifikuju.

    Ako imate Microsoft nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com), postavka Ime zapisa nije dostupna, a obrazac se automatski podešava da prikuplja odgovore bez snimljenih imena.

    Savet: U okviru Ime zapisaproverite jedan odgovor po osobi da biste ograničili odgovore na obrazac ili test na samo jedan po osobi. To će pomoći u sprečavanju pojedinaca da više puta popunjavaju obrazac ili test.

  • Određene osobe u mojoj organizaciji mogu da odgovore – Samo osobe ili grupe u organizaciji koje navedete mogu da odgovore na vaš obrazac.

   • Ime zapisa – Poništite izbor u ovom polju da se imena ne bi snimala sa odgovorima.

 3. Kada budete spremni, možete da pošaljete obrazac i prikupite odgovore.

Kako da znam da li moj obrazac ne snima imena?

Kada kreirate obrazac i poništite postavku Ime zapisa, namera vam je da prikupite odgovore koji ne sadrže informacije sa ličnom identifikacijom od ispitanika obrasca. Iako ova lista nije iscrpna, evo nekoliko primera različitih primera koji mogu da ponište da niste spremni da snimate informacije sa ličnom identifikacijom, čak i ako nije označena postavka Ime zapisa:

 • Ako jedno ili više pitanja zatraži informacije sa ličnom identifikacijom (kao što je ime) i ispitanici obrasca ih obezbeđuju, imena će biti snimljena.

 • Ako obrazac pošaljete samo malom broju određenih osoba u organizaciji, možda ćete moći da ih podudaljite sa njihovim odgovorima u zavisnosti od toga koja pitanja su postavljana i kako će odgovoriti na njih.

 • Ako obrazac pošaljete osobama koje žive u različitim vremenskim zonama, možda ćete moći da ih upostavite sa njihovim odgovorima u zavisnosti od vremenske pečata (kao što je "vreme početka" ili "vreme završetka") za vreme završetka odgovora.

Povratne informacije za Microsoft Forms

Želimo da čujemo vaše mišljenje! Da biste poslali povratne informacije o usluzi Microsoft Forms, idite u gornji desni ugao obrasca i izaberite stavke Dodatne postavke obrasca Dugme „Još opcija“ > Povratne informacije.

Takođe pogledajte

Prilagođavanje postavki obrasca ili testa u aplikaciji Microsoft Forms

Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Slanje obrasca drugima da bi prikupljali odgovore

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×