Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

Napomena: Informacije u ovom članku odnose se na aktuelnu funkcionalnost dostupnu u usluzi Microsoft Forms. Kao i kod većine modernog softvera, iskustvo pri radu sa uslugom Microsoft Forms često se ažurira da bi se dodala nova funkcionalnost i poboljšale postojeće funkcije. Povremeno proveravajte da li ima novih i nedavno ažuriranih pitanja i odgovora.

Microsoft Forms je jednostavna, lagana aplikacija koja vam omogućava da jednostavno kreirate ankete, kvizove i ankete. U obrazovnim institucijama možete da se koristite za kreiranje upitima, Prikupljanje povratnih informacija od nastavnika i roditelja ili planiranje časova i aktivnosti osoblja. U poslovnim organizacijama, ona se može koristiti za prikupljanje povratnih informacija klijenata, mere zadovoljstva zaposlenog, poboljšavanje proizvoda ili preduzeća ili Organizovanje događaja preduzeća.

Dynamics 365 klijentski glas je mogućnost poslovnog istraživanja koja pomaže preduzećima da dobiju povratne informacije koje su im potrebne za donoљenje pametnijih odluka. Pomoću Microsoft 365 i Dynamics 365, Dynamics 365 klijentske glasa podržava preduzeća koja pokušavaju da transformiљu kupce, proizvode i iskustva zaposlenih.

Dynamics 365 klijent glas se ugrađuje u Microsoft Forms i nudi nove mogućnosti koje čine hvatanje i analizu povratnih informacija korisnika i analiziranja zaposlenog jednostavnijeg nego ikad. Klijenti mogu da reaguju na ankete pomoću bilo kog Veb pregledača ili mobilnog uređaja. Dok se odgovaraju, analiziraju ih pomoću Power BI izveštaja i donose efektne odluke.

Saznajte više o Dina365 Mici korisničkog glasa.

Microsoft Forms treba koristiti za bilo koju od sledećih stavki:

Office 365 Education

 • Office 365 A1 Plus

 • Office 365 A5

 • Postojeći klijenti koji su kupili Office 365 edukaciju E3 pre penzije

Microsoft 365 Apps za manje firme

 • Microsoft 365 Business Basic

 • Microsoft 365 Business Standard

 • Microsoft 365 Business Premium

 • Microsoft 365 Apps za velika preduzeća

 • Microsoft 365 Enterprise E1, E3 i E5 planovi

 • Postojeći Office 365 Enterprise E4 klijenti koji su kupili E4 pre penzije

Oblak zajednice sad-a: GCC i GCC srednja okruženja

 • Microsoft 365 GCC i GCC-High G1, G3 i G5

Microsoft lični nalog

 • Hotmail

 • Ћiveжe

 • Outlook.com

Prijavite se u Forms.Office.com i počnite da kreirate ankete, vizne i ankete.

Microsoft Forms autori mogu da zadaju vrednost postavki da biste omogućili korisnicima izvan svoje organizacije da odgovore na anketiranje ili kviz. U ovom slučaju, korisnici će anonimno proslediti odgovore. Ako želite da vidite ko je popunio anketu ili kviz, možete da zahtevate od ispitanika da popune svoja imena u okviru upitnika.

Microsoft Forms rade na prozorima, Mac računaru, android, iOS i Veb platformama.

Microsoft Forms je dostupan za korišćenje na radnom računaru i mobilnim pregledačima, kako bi se obezbedilo da široka publika može da reaguje na anketu ili kviz bez potrebe da preuzima zasebnu aplikaciju.

Microsoft Forms je optimizovana za Internet Explorer 11, Edge, Chrome (najnovija verzija), Firefox (najnovija verzija), Chrome (najnovija verzija) i safari na iOS (najnovija verzija).

Pogledajte članak podržani jezici i jezičke postavke za Microsoft Forms.

Ne. Microsoft InfoPath je bilo rešenje za kreiranje prilagodljivih obrazaca koji mogu da omogućuju automatske tokove posla, dok je Microsoft Forms osnovna, lagana aplikacija za brzo prikupljanje informacija putem anketa i kvorcija.

Microsoft InfoPath se zamenjuje SharePoint listama, Protokovima i PowerApps – savremena rešenja za digitalizovanje tradicionalnih obrazaca preduzeća, automatizacije tokova posla i pretvaranja poslovnih procesa. Saznajte više.

Takođe pogledajte

Brzi početak za Microsoft Forms

Uvodni kurs Microsoft Forms: kreiranje autentičnih procena

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×