Podrazumevana veb lokacija koju kreira registar domena

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada kupite domen u registru domena, kao što su HiChina ponekad podrazumevana Veb lokacija se kreira za vas. Kada u registar kreira na Veb lokaciji, dodaju www CNAME zapis za domen tako da osobe mogu da dođu na lokaciju uz pomoć, na primer, www.yourdomain.com.

Ako niste sigurni da li već imate veb lokaciju sa svojim domenom, proverite tako što ćete otići na veb lokaciju www.vašdomen.com, gde je www.vašdomen.com ime vašeg domena.

Ako imate SharePoint Online javnu veb lokaciju (više nije dostupno) u usluzi Office 365 i već imate veb lokaciju sa prilagođenim domenom, kada Office 365 podesi domen da radi sa Office 365 e-poštom i drugim uslugama, vaša SharePoint Online javna veb lokacija možda neće biti podešena sa URL adresom www.vašdomen.com. To znači da nećete moći da dođete do originalne lokacije u registru domena, ako ga imate, koristeći adresu www.vašdomen.com. Umesto toga, kad posetilac ode do lokacije www.vašdomen.com, videće SharePoint Online javnu veb lokaciju.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×