Sadržaj
×
Deljenje i zajednički rad
Deljenje i zajednički rad

Pogledajte datoteke koje drugi dele sa vama

Ponekad treba da pronađete datoteku koju je neko podelio sa vama. Datoteke se mogu deliti pomoću dijaloga za deljenje, prilaganjem datoteke ili veze koja se može deliti u e-poruci, slanjem veze u programu Teams ili drugim iskustvima. Ako ste Microsoft 365, možete lako da pogledate listu Deljeno sa mnom (ili Deljeno) u Office aplikacijama. Ova lista je dostupna ako imate Microsoft 365 pretplatu. Ako ste pretplaćeni, proverite da li imate najnoviju verziju sistema Kancelarija.

Napomena: Ako nemate datoteku Microsoft 365, nećete videti ovu listu deljenih datoteka. Microsoft osobe i dalje možete da delite datoteke sa vama i možete da sačuvate sve veze koje vam pošalju da biste ih koristili za budući pristup, ali deljene datoteke neće biti sačuvane na listi u programu Word.

Dokumenti se automatski pojavljuju na listi kada ih neko podeli sa vama, a obično su najrelevantniji dokumenti na vrhu liste. Videćete samo određene datoteke koje su ljudi odabrali da dele sa vama kako bi njihove datoteke ostale bezbedne. Ako izaberete dokument sa liste i dobijete poruku da nemate pristup, možda ćete morati ponovo da zatražite dozvolu od vlasnika dokumenta. Ako želite da delite datoteku sa liste, moraćete da zatražite dozvole za uređivanje.

Da biste videli listu datoteka koje su podeljene sa vama, prijavite se Kancelarija pomoću Microsoft naloga, poslovnog ili školskog naloga, a zatim pratite korake na odgovarajućoj kartici ispod.

Da biste videli datoteke koje drugi dele sa vama:

  1. Otvorite Word, Excel, PowerPoint ili Visio. Ako već imate otvoren dokument ili radnu svesku, izaberite stavku Datoteka.

  2. Pomerite se nadole i izaberite karticu Deljeno sa mnom ili izaberite stavku >Deljeno sa mnom.

Napomena: Lista Deljeno sa mnom prikazuje samo dokumente iz usluga OneDrive – lično, OneDrive for Business i SharePoint Online

Kliknite na stavke Datoteka > Otvori > Deljeno sa mnom da biste videli listu datoteka koje drugi dele sa vama

Savet: Ako planirate da redovno pristupate datoteci koja je deljena sa vama , pronađite je na listi Nedavno i zakačite je da biste je zadržali pri vrhu liste.

Da biste videli datoteke koje drugi dele sa vama:

  1. Otvorite Word, Excel ili PowerPoint. Ako već imate otvoren dokument ili radnu svesku, izaberite stavku Datoteka.

  2. Izaberite otvori >Deljeno sa mnom.

Napomena: Lista Deljeno sa mnom prikazuje samo dokumente iz usluga OneDrive – lično, OneDrive for Business i SharePoint Online

alternativni tekst

Takođe pogledajte

Slušamo vas

Ovaj članak je ažuriran 31. maja 2022. kao odgovor na vaše povratne informacije. Ako vam je ovaj članak bio koristan, a naročito ako nije, kliknite na odgovarajuće dugme ispod i pošaljite nam konstruktivne povratne informacije kako bismo nastavili da ga poboljšamo. Hvala!

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×