Kada korisnici otpreme video u Microsoft Stream putem Stream portala izvan konteksta grupe ili kanala grupe, podrazumevano je potvrđen izbor u polju za potvrdu "Dozvoli svima u preduzeću da pogledaju ovaj video", što čini video dostupnim za prikazivanje svih u vašem preduzeću.

Ako vaša organizacija želite da promeni način na koji ovo funkcioniše, možete da podesite sledeću postavku da biste kontrolisali podrazumevane dozvole za otpremanje video zapisa.

Morate da budete admin za strim da biste promenili ovu postavku.

 1. U 2010 e Postavke Ikona „Postavke“ > postavke za administaciju

  alternativni tekst

 2. Zatim izaberite stavke Kreiranje > podrazumevane video dozvole

  Možete da kontrolišete koje su podrazumevane dozvole za otpremanje podešene za korisnike koji otpremaju na Stream portal izvan kanala grupe ili grupe.

  Gorenavedna postavka kontroliše ovo polje za potvrdu "Dozvoli svima u preduzeću da pogledaju ovaj video" u dozvolama video zapisa.

  • Svi u vašem preduzeću – Nakon otpremanja video zapisa na Stream veb portalu izvan grupe, polje za potvrdu "Dozvoli svima u preduzeću da prikaže ovaj video" u postavkama dozvola video zapisa će podrazumevano biti potvrđeno.

  • Određene grupe i osobe Posle otpremanja video zapisa na Stream veb portalu izvan grupe, polje za potvrdu "Dozvoli svima u preduzeću da prikaže ovaj video" u postavkama dozvola za video neće biti potvrđeno.           alternativni tekst

   Gorenavedna postavka kontroliše ovo polje za potvrdu "Dozvoli svima u preduzeću da pogledaju ovaj video" u dozvolama video zapisa.

alternativni tekst

Napomena: Ova postavka se odnosi samo na Stream veb portal i ne odnosi se na kreiranje video zapisa/događaja u drugim aplikacijama. Video zapisi otpremeni direktno na kanal grupe ili grupe i dalje će imati grupu kao podrazumevane postavke dozvola.

Takođe pogledajte

Prvi koraci

Pregled postavki za Strimuj postavke za administ.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×