We couldn’t sign you in
Select the account you want to use.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

PowerPoint došlo je do greške i ne možete da otvorite ovu datoteku. Pokušajte da otvorite drugu kopiju datoteke. Na primer, ako datoteka je poslata e-poruka, imati osobu koja vam je poslala poruku Pošalji ponovo, a zatim pokušajte ponovo da otvorite datoteku. Ako ste otvorili datoteku sa diska, pokušajte da otvorite drugu kopiju datoteke na novi disk.

Problem može biti problem sa format datoteke ili da je problem sa oštećenje datoteka koja zahteva popravi.

PowerPoint ne može da otvori tip datoteke koji predstavlja...

Nije moguće otvoriti prezentaciju koja je sačuvana kao datoteka PowerPoint 95 su PowerPoint 2007 i novije verzije. Da biste rešili ovaj problem, potrebno je da biste promenili format osnovne PowerPoint 95 datoteke:

  1. Otvorite datoteku u programu PowerPoint 2003, 2002, 2000 ili 97.

  2. Odaberite datoteku > Sačuvaj kao.

    (Ne Jednostavno odaberite stavku Sačuvaj. Koristite Sačuvaj kao, zato što datoteka mora biti sačuvana u drugačijem formatu.)

  3. U okviru Sačuvaj kao tip odaberite prezentacija (* .ppt). Zatim izaberite stavku Sačuvaj.

Sada kada datoteku u .ppt format, možete da je otvorite u PowerPoint 2007 ili novija verzija.

„PowerPoint nije moguće otvoriti datoteku” ili „Ne konvertor teksta”

Ako dobijete poruku koja kaže, „PowerPoint nije moguće otvoriti u datoteku” ili „Konvertora bez teksta”, verovatno imate problema sa oštećivanje datoteka. Pogledajte članak Otvorite dokument nakon što je oštećenje datoteka za popravljanje korake.

Ponovo pošaljite nam povratne informacije

Ako ovi koraci ne reše problem za vas, ostavite komentar na kraju ovog članka tako što ćete odgovori na pitanja bilo korisno ove informacije . Uključujući detalje o situaciji (kao što su odakle problematična datoteka – na računaru na mreži u ime druge osobe – i oznaku tipa datoteke) će pomozite nam da poboljšamo ovog članka.

Konvertovanje prezentacije iz prethodne verzije programa PowerPoint u PowerPoint 2013 ili noviju verziju

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×