Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

U nekom slučaju, Outlook možda ne može da otvori poruku koja je poslata od korisnika u drugoj Microsoft 365 organizaciji ako je poruka zaštićena pomoću usluge Information Rights Management.

Simptomi

Kada pokušate da otvorite zaštićenu poruku koja je poslata od korisnika u drugoj Microsoft 365 organizaciji – čak i ako ste prijavljeni u Office sa nalogom koji ima dozvolu za otvaranje te poruke – ne možete da je otvorite i možda ćete videti jedno od sledećih obaveštenja:

 1. Poruka koja kaže: niste prijavljeni u Office sa nalogom koji ima dozvolu za otvaranje ove poruke. Možete da se prijavite na novi nalog u sistemu Office sa dozvolom ili zahtevom od vlasnika sadržaja.

  • Izbor dodavanja naloga i ponovo prijavljivanje ne rešava problem.

 2. Prozor za prijavljivanjekoji vam traži da otkucate e-poruku naloga koji želite da koristite za otvaranje ove poruke.

  • Prijavljivanje ne rešava problem.

 3. Prozor " Nalozi " koji vam pokazuje naloge koji su trenutno prijavljeni u Office.

  • Izbor odgovarajućeg naloga ne rešava problem.

  • Izbor dodavanja naloga i ponovo prijavljivanje ne rešava problem.

Rešenje

Outlook 365 verzije

Nekoliko pitanja koja se odnose na dešifrovanje i otvaranje poruka koje su zaštićene IRM i koje su poslate od korisnika u drugim Microsoft 365 organizacijama popravljene su u sledećoj verziji pretplate na Outlook:

 • Outlook 365: verzija 1808 +

Ako je vaša Outlook verzija starija od gorenavedene verzije, ažurirajte najnoviju verziju i pokušajte ponovo. Da biste pronašli broj verzije, pogledajte članak o sistemu Office: koju verziju sistema Office koristim?

Savet: Microsoft 365 ima više Office kanala koji isporuиuju ispravke za različite rasporede. Ove stranice prikazuju detalje koje su verzije trenutno dostupne na kanalima.  

Outlook stalne verzije

Ako možete da prikažete e-poštu u programu Outlook na vebu, Microsoft Outlook samostalne verzije još uvek nisu fiksirani na ispravke objavljenim u programu Outlook za Microsoft 365. Ispravke su trenutno u razvoju za sledeće verzije.

 • Outlook 2016

 • Outlook 2019

Ova stranica će se ažurirati informacijama o ispravkama za samostalne stalne verzije programa Outlook kada se ispravke oslobode.

Napomene: 

 • Ovaj problem neće biti popravljen u verzijama programa Outlook koje su izvan glavne podrške, kao što su Outlook 2010 i Outlook 2013.

 • Možete da koristite Outlook na vebu da biste prikazali ove poruke zaštićene lozinkom.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×