Prilikom objavljivanjaliste zadataka možete ručno da izaberete timove iz hijerarhije organizacije ili možete da otpremite prilagođenu listu timova pomoću Excel datoteke. Otpremanje prilagođene liste omogućava da dođete do skupa timova koji možda ne predstavljaju tačnu granu hijerarhije ili odgovaraju postojećim filterima atributa, naročito kada ova lista timova primalaca možda neće biti potrebna tokom dužeg vremenskog perioda. 

Da biste kreirali prilagođenu datoteku Excel liste

 1. Kreirajte novu Excel datoteku.

 2. Odlučite koje timove želite da uključite u prilagođenu listu. Možete da objavite na:

  • Bilo koji primalac koji ispunjava uslove za tim iz kog objavljujete.

  • Svaki tim koji možete da izaberete u hijerarhiji prilikom objavljivanja u istom timu.

  Nećete moći da objavljujete u timovima koji nisu u hijerarhiji vaše organizacije ili koji ne izveštavaju o timu iz kojih objavljujete.

 3. Unesite vrednosti DisplayNames ili Pseudonim u svaki red kolone A, počevši od 1. reda. Ne ostavljajte prazne redove između vrednosti DisplayName ili Pseudonim.

  Te vrednosti treba da se podudaraju sa vrednostima DisplayName ili Pseudonim iz hijerarhije vaše organizacije. Ako ne znate vrednosti, najlakši način da ih dobijete jeste da otvorite listu radnih verzija zadataka, izaberete stavku Objavi, odaberete da izaberete timove iz hijerarhije i pregledate Vrednosti DisplayName prikazane u iskustvu izbora hijerarhije. Te vrednosti zatim možete da koristite na prilagođenoj listi timova primalaca.

  Napomena: U redu je da mešate DisplayName vrednosti i vrednosti Pseudonima u istoj Excel datoteci. Aplikacija "Zadaci" prepoznaje tim primalaca po biloj vrednosti.

 4. Sačuvajte datoteku Excel datoteku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×