Prebacivanje između Outlook fascikli

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Leva strana Outlook prozora jeste okno fascikle. Poput fascikli u kancelarijskom ormariću, to je način na koji organizujete e-poruke, kontakte, zadatke i druge Outlook stavke.

Kada kliknete na fasciklu, videćete stavke koje sadrži. Na primer, kliknite na Prijemno poštansko sanduče da biste videli nove poruke. Poruke iz fascikle prikazuju se u lista poruka.

Ako fascikla sadrži potfascikle, kliknite na Dugme za razvijanje fascikli u okviru Okna sa fasciklama . Time se razvija lista fascikli tako da možete da vidite dodatne fascikle. Da biste skupili prikaz fascikli tako da ne vidite potfascikle, kliknite na Dugme za skupljanje fascikli u okviru Okna sa fasciklama .

Prikazivanje i skrivanje potfascikli

Sadržaj Okno fascikle promena na osnovu obavljenog posla. Na primer, kada radite sa kalendarom, Navigator datuma se pojavljuje na vrhu Okno fascikle. Kada čitate e-poruke u odeljak "Omiljene lokacije"– skupu fasciklama za poštu često želite da koristite – u Okno fascikle pored fasciklama za poštu.

U programuOutlook 2003, Outlook 2007 i Outlook 2010 kartica Okno fascikle je imala naziv Okno za navigaciju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×