Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Leva strana Outlook prozora jeste okno fascikle. Poput fascikli u kancelarijskom ormariću, to je način na koji organizujete e-poruke, kontakte, zadatke i druge Outlook stavke.

Kada kliknete na fasciklu, videćete stavke koje sadrži. Na primer, kliknite na Prijemno poštansko sanduče da biste videli nove poruke. Poruke iz fascikle prikazuju se u lista poruka.

Ako fascikla sadrži potfascikle, kliknite na Dugme za razvijanje fascikli u okviru Okna sa fasciklama. Time se razvija lista fascikli tako da možete da vidite dodatne fascikle. Da biste skupili prikaz fascikli tako da ne vidite potfascikle, kliknite na Dugme za skupljanje fascikli u okviru Okna sa fasciklama.

Prikazivanje i skrivanje potfascikli

Sadržaj u okviru kartice Okno fascikle menja se na osnovu onog što radite. Na primer, kada radite u vašem kalendaru, Navigator datuma se pojavljuje na vrhu Okno fascikle. Kada čitate e-poštu, odeljakOmiljene lokacije—skup fascikli za poštu koje često želite da koristite—nalazi se u Okno fascikle pored vaših fascikli za poštu.

U programuOutlook 2003, Outlook 2007 i Outlook 2010 kartica Okno fascikle je imala naziv Okno za navigaciju.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×