Prebacivanje podrazumevanog iskustva za liste i biblioteke iz novog ili klasičnog

Prebacivanje podrazumevanog iskustva za liste i biblioteke iz novog ili klasičnog

Podrazumevano iskustvo za većinu lista i biblioteka dokumenata je promenjeno. Novo, moderno iskustvo preporučuje se za većinu listi i biblioteka. Brži je, ima jednostavniji navigacija i omogućava vam da lakše izvršite mnoge uobičajene zadatke. Međutim, možda ćete želeti da promenite podrazumevano iskustvo za sve u klasičnom iskustvu.

Napomene: 

  • Sledeći koraci menjaju podrazumevane vrednosti za sve. Da biste koristili klasično iskustvo samo za sebe, izaberite stavku Vratite se na klasičnu verziju u levom uglu stranice. Da biste izašli iz programa, izaberite stavku Izađi iz klasičnog iskustva.

  • Izlazna opcija "Izađi iz klasičnog iskustva " nije dostupna ako je podrazumevanim postavkama podešeno na klasično iskustvo.

Promena iskustva za listu ili biblioteku dokumenata

  1. U modernom iskustvu za listu ili biblioteku dokumenata, izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ , a zatim izaberite stavku postavke liste ili Postavke biblioteke.

    U klasičnom iskustvu, Postavke biblioteke ili postavke liste postoje na traci.

  2. Na kraju liste postavki izaberite stavku Više opcija za postavke i izaberite stavku iskustvo sa listom.

  3. Izaberite jednu od tri opcije i za čuvanje izaberite stavku u redu.

    Važno: Čak i kada izaberete novo iskustvo, Možda ćete ponekad videti klasičnu verziju.

Promena iskustva za sve liste i biblioteke na sajtu

SharePoint liste funkcija kolekcije lokacija i doživljaj biblioteka možete aktivirati da bi se klasično iskustvo podrazumevano postavila za celu sajt. Više informacija potražite u članku Omogućavanje ili onemogućavanje funkcija kolekcije lokacija.

Kada je funkcija "kolekcija lokacija" aktivna i ako je korišćenje liste ili biblioteke postavljeno na novo iskustvo, koristi se novo iskustvo.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×