Pregled na licu mesta u sistemu SharePoint Server 2016

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste ispunili zahteve poslovne propise ili zahteve za usaglašenost, možete da mesto sadržaja na lokacijama u držite tokom određenog vremenskog perioda vremena kao što su određeni broj dana, meseci ili godina. Na primer, možda ćete morati da držite sve dokumente koji se nalaze na lokaciji prodaja sektora 7 godina.

Možete da odaberete da li vremenski period počinje od vremena dokument je kreiran ili poslednji put neko ga menja. I na čekanje mogu da sadrže upit za pretragu da biste suzili sadržaj koji se održava – na primer, ako želite da zadržite samo dokumenata vezanih za određenog klijenta, možete da koristite ime klijenta kao ključnu reč za upit pretrage za na čekanje.

Kada postavite sadržaja na čekanje, osobe možete nastaviti da uređujete dokumente kao da ništa ne promeni zato što sadržaj se održava na mestu na njenu prvobitnu lokaciju. Na čekanje osigurava da kopiju sadržaja je sačuvan, dok i omogućava korisnicima da rade sa njihov sadržaj.

Čuvanje originala zasnovane na vremenu radi na isti kao u e-otkrivanje na licu mesta, osim što zasnovane na vremenu čuvanje originala možete da zadate vremenski period (e-otkrivanja zadržite traje do daljnjeg, dok ne uklonite) i ne morate da kreirate lokaciju predmeta e-otkrivanja ili Podešavanje e-otkrivanja.

Kreiranje i upravljanje zadrškama pomoću centra smernica čekanje e na licu mesta.

Centar za smernice za čekanje na licu mesta

Kako se na licu mesta držite radi

Kada postavite na lokaciji na čekanje, sadržaj u toj lokaciji ostaje na njenu prvobitnu lokaciju. Osobe mogu da nastavim rad sa svojim dokumentima, ali kopiju sadržaj kad se koje ste vi pokrenuli na čekanju je sačuvan. Pored postojeći sadržaj, svaki novi sadržaj koji je kreirao ili dodati lokaciji pošto je stavljen na čekanje će biti očuvana ako sadržaj je izbrisan. Sa je na licu mesta, ljudi ne čak i treba da znam da je njihov sadržaj na čekanje.

Primenjuje se na mesta na nivou lokacije. Kada postavite na lokaciji na čekanje, držite očuvanje biblioteke se kreira, ako već ne postoji. Većina korisnika možete da prikažete biblioteku očuvanje držite jer je vidljiv je samo vlasnika kolekcije lokacija.

Ako osoba pokuša da promenite ili izbrišete sadržaj na lokaciji koja se nalazi na čekanje, prvo zadrške politika proverava da li sadržaj promenjen jer je primenjena na čekanje. Ako je ovo prvi promena jer je primenjena na čekanje, zadrške politika kopira sadržaj u očuvanju držite biblioteku, a zatim omogućava osobu da promenite ili izbrišete sadržaj. Imajte na umu da sadržaj na lokaciji mogu da se kopiraju u očuvanju držite biblioteku, čak i ako se sadržaj ne podudaraju sa filterom upita koji koristi na čekanje.

Zatim tajmera briše očuvanje držite biblioteke. Tajmera pokreće povremeno i upoređuje sav sadržaj u biblioteci očuvanje držite filtere koristi zadrškama na lokaciji. Ukoliko sadržaj odgovara makar jedan od filtere, tajmera briše sadržaj iz biblioteke očuvanje držite. Na primer, ako jedan zadrške primenjuje se na lokaciji, a koje držite čuva sadržaj 7 godina iz njegove datum kreiranja, bilo koji sadržaj starije od 7 godina biće izbrisani iz biblioteke očuvanje držite. Takođe, više od jedne držite se mogu primeniti na lokaciji – na primer, dokument može biti deo pravni zadrške za e-otkrivanja i 7 godina zasnovane na vremenu zadrške bi ispunila industrijske pravila. Sadržaj je sačuvan zasnovana na čekanju sa najduže trajanje.

Trajanje zasnovane na vremenu zadrške započinje na datum dokument kreiran ili poslednje izmene, a ne vreme na čekanje kreirana.

Opcija perioda vremena

Za čuvanje originala čini efikasno korišćenje prostora za skladištenje, naročito ako imate veliki broj dokumenata i menjaju se samo nekoliko njih, jer sadržaj koji se ne menja se ne kopiraju u očuvanju držite biblioteku.

Sadržaj lokacije možete da postavite na čekanje

Čuvanje originala zasnovane na vremenu uključuje ovaj sadržaj:

Čuvanje originala zasnovane na vremenu ne uključuje ovaj sadržaj:

  • Fascikle skupa dokumenata (fascikla)

  • Master stranice i rasporede na stranicama

  • OneNote beležnice

  • Tok posla stavki

Kako se na licu mesta držite radi kreiranja verzija

Zadrške zasnovane na vremenu ne automatski čuva sve verzije dokumenta. Da biste sačuvali sve verzije dokumenata na lokaciji, potrebno je da uključite kreiranja verzija za biblioteke dokumenata na lokaciji. Više informacija potražite u članku Omogućavanje i konfigurisanje kreiranja verzija za listu ili biblioteku.

Ako dokument se briše sa lokacije koja se nalazi na čekanje i kreiranje verzija dokumenta je uključeno, čuvaju se sve verzije izbrisani dokument.

Ako nije uključeno kreiranje verzija dokumenta i stavke se postavlja na držite više puta, verzija koja je sačuvan je onaj koji je aktuelno i pri svakom čekanje se postavlja. Na primer, ako je 27 verzija stavke najnovija kada lokacije je stavljen na čekanje po prvi put, a 51 je najnovija kada lokacije je stavljen na čekanje po drugi put, verzije 27 i 51 očuvani.

Kao što je ranije pomenuto, ako je na lokaciji stavi na čekanje, svaki novi sadržaj koji je kreirao ili dodati lokaciji pošto je stavljen na čekanje će biti očuvana ako je izbrisana.

Filtriranje e na licu mesta

Kada kreirate čuvanje pritisnite i držite, možete da navedete upita da biste filtrirali nadole sadržaja koji želite da zadržite. Na primer, možete odabrati da zadržite samo sadržaj koji sadrži određene ključne reči. Više informacija potražite u članku pretraživanje i korišćenjem ključnih reči u centru za otkrivanje , ova tema se takođe odnosi na zadrškama na licu mesta.

Filter box

Onemogućavanje zadrške zasnovane na vremenu

Možete zadrške zasnovane na vremenu u bilo kom trenutku, uključujući pre završetka perioda vremena naveo na čekanje. Da biste to uradili, samo onemogući na čekanje.

Opcija za onemogućavanje držite na licu mesta

Imajte na umu da ne možete izbrisati zasnovane na vremenu zadrške politika dok je na čekanje i dalje aktivna. Da biste izbrisali zadrške politika, najpre onemogućite na čekanje, a zatim izbrišite zadrške politika.

Kada onemogućite na čekanje, sve stavke koje podležu držite u biblioteci očuvanje držite su kvalifikovani za standardne čišćenje proces opisan ranije. Imajte na umu da to znači da stavke objavila iz zadrške neće odmah brišu iz biblioteke očuvanje držite; Umesto toga, oni će ostati tamo dok tajmera briše u biblioteku.

Kako na licu mesta držite smernice za rad sa smernicama za brisanje dokumenata

Čuvanje originala zasnovane na vremenu osigurava da je sav sadržaj sačuvan tokom određenog vremenskog perioda, dok smernicu brisanja dokumenata osigurava da je sav sadržaj izbrisani nakon određenog vremenskog perioda.

Ako morate da zadržite dokumente za osnovno vremenskog perioda, možete da koristite smernica za čuvanje originala u kombinaciji sa smernice za brisanje. Na primer, da držite dokumente sedam godina nakon što su izmene, a zatim podesite smernice za brisanje da ih izbrišete sedam godina nakon što njihove poslednje izmene.

Ako dokument brisanja smernicu briše sadržaja na čekanje, i dalje će biti očuvana sadržaja u biblioteci očuvanje držite. Na primer, ako zasnovane na vremenu zadrške čuva sadržaj za dve godine, ali dokument brisanja smernicu briše sadržaj nakon godinu dana, neki sadržaj koji je izbrisan dok ste na čekanje će i dalje biti očuvana.

Više informacija potražite u članku Pregled smernica za brisanje dokumenata u sistemu SharePoint Server 2016.

Dozvole

Članovi tima za usaglašenost koji će koristiti centar za politiku čekanje na licu mesta potrebne dozvole na obe na smernica centra i lokacija kolekcije na koji će se primeniti smernice. Preporučujemo da ste:

  1. Kreiranje bezbednosne grupe koji sadrži sve korisnike na licu mesta čekanje smernica centra – najverovatnije timu za usaglašenost.

  2. Dodavanje bezbednosne grupe grupe vlasnika kolekcije lokacija u centru za politiku čekanje na licu mesta.

  3. Za svaku kolekciju lokacija za koje treba da dodelite na licu mesta držite smernice, dodajte bezbednosnu grupu grupe vlasnika kolekcije lokacija.

Više informacija

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×