Pregledač ne podržava video zapis.

Podrška za Office za Mac 2011 je obustavljena 10 oktobra 2017. godine. Budite sigurni da će sve Kancelarija 2011 aplikacije nastaviti da funkcionišu – one neće nestati sa Mac-a, niti ćete izgubiti podatke. Međutim, evo šta za vas znači kraj podrške:

  • Više ne primate softverske ispravke Kancelarija za Mac 2011 sa lokacije Microsoft Update.

  • Više nećete primati bezbednosne ispravke. Bezbednosne ispravke vam pomažu da zaštitite Mac računar od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera.

  • Više nećete primati tehničku podršku preko telefona ili ćaskanja.

  • Neće biti obezbeđene dodatne ispravke za sadržaj podrške. Zapravo, većina sadržaja pomoći na mreži će biti povučena.

Zašto Microsoft radi ovo?

Kancelarija za Mac 2011, kao i većina Microsoft proizvoda, ima životnicyk podrške tokom kojeg pružamo nove funkcije, ispravke greške, bezbednosne ispravke i tako dalje. Životni životni vek obično traje 5 godina od datuma prvog izdanja proizvoda.

Koje opcije imam?

Iako ćete i dalje moći da koristite Kancelarija za Mac 2011, možda ćete želeti da izvršite nadogradnju na noviju verziju programa Kancelarija kako biste ostali u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama.

Opcije nadogradnje uključuju:  

  • Nadogradnjana Microsoft 365 , verzija sistema Kancelarija sa pretplatom koja se dolazi uz Word, Excel, PowerPoint i druge aplikacije, u zavisnosti od plana koji odaberete. Ako Microsoft 365 aplikacije su dostupne na računaru i u pregledaču; jedna pretplata vam omogućava da ih koristite na Mac i PC računaru.

  • Nadogradnja na Kancelarija 2021 za Mac. Kancelarija 2021 za Mac je jednovremena kupovina (ne pretplata) za instalaciju na samo jednom Mac računaru.

Srodne teme

Koju verziju Kancelarija koristim?
Najčešća pitanja o životnom biciklu – pitanja u vezi sa opštim smernicama

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×