Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno    Access Services 2010 i Access Services 2013 se uklanjaju iz sledećeg izdanja sistema SharePoint. Mi preporučujemo da ne pravite nove Veb aplikacije i ne migrirate postojeće aplikacije na alternativnu platformu, kao što je Microsoft Power Apps.

Access podatke možete da delite sa uslugom Dataverse, koja predstavlja bazu podataka u oblaku na kojoj možete da pravite Power Platform aplikacije, automatizovane tokove posla, virtuelne agente i još mnogo toga za veb, telefon ili tablet. Više informacija potražite u članku Prvi koraci: Migriranje Access podataka u Dataverse.

Ovaj članak objašnjava kako da premestite Access Veb aplikaciju koja je trenutno hostovana na Microsoft 365 ili SharePoint Online na lokalni SharePoint Server. Možete da izvrљite samo ovu proceduru ako su sve sledeće istinite:

  • Vaš lokalni SharePoint server koristi SharePoint Server 2016.

  • Vaša SQL Server verzija za lokalni SharePoint Server je SQL Server 2016.

Premeštanje Access Veb aplikacije na lokalni SharePoint Server

  1. Prvi stepenik u premeštanju Access Veb aplikacije je da biste kreirali paket Access aplikacije koji sadrži sve potrebne strukture i podatke. Pogledajte članak Kreiranje paketa Access aplikacije za detaljnu šetnju kroz korake koji su uključeni.

    Napomena: Maksimalna veličina za paket aplikacije je 100 MB. Proces pakovanja komprimuje podatke tako da verovatno možete da sačuvate veće baze podataka kao paket aplikacije.

  2. Sledeći stepenik u premeštanju Access Veb aplikacije je otpremanje Access aplikacije na lokaciju na SharePoint serveru. Pogledajte članak otpremanje Access aplikacije na sajt za detaljnu verziju koraka koji su uključeni.

Ako želite da otpremite Access aplikaciju u katalog aplikacija za SharePoint Server, pogledajte članak distribucija Access aplikacije u katalogu aplikacija ili SharePoint prodavnici.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×