Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da li znate da možete da pretražujete Office Online direktno iz programa sistema Microsoft Office 2007? Kada ste povezani na lokaciji Office Online iz Microsoft Office 2007 programima, možete da pronađete sve na najnoviji sadržaj na mreži na program Spotlight ili prikazivač pomoći.

Automatsko ažuriranje sadržaja u žiži interesovanja

Funkcija istaknutu je odeljak u dijalogu novi dokument Microsoft Office Word 2007, Microsoft Office Excel 2007, Microsoft Office PowerPoint 2007 i u dijalogu prvi koraci za Microsoft Office Visio 2007 i Microsoft Office Access 2007. Ovaj odeljak sadrži istaknute članke, savete i veze ka Office Online predložaka, obuke, preuzimanja i još mnogo toga.

Office 2007 application Spotlight

Automatsko ažuriranje sadržaja sa lokacije Office Online možete uključiti tako što ćete kliknuti na vezu na narandžastoj traci pri dnu funkcije Spotlight (najznačajnije stavke). Pošto se povežete, pojaviće se veza Dopune: uključeno sa donje desne strane funkcije Spotlight (najznačajnije stavke), koja označava da ste povezani sa lokacijom Office Online.

Povezivanje sa lokacijom Office Online iz prikazivača pomoći

Prikazivač pomoći predstavlja novu verziju sistema Microsoft Office pomoć prozora. Da biste optimizovali vaš utisak pri radu, spojili smo funkcionalnost stare verzije programa Microsoft Office okna zadataka uključujući okna za pomoć, okno za pretragu, okno sa sadržajem i prvi koraci okno u jedan prikazivač pomoći koja je direktno povezana sa Office Na mreži.

Ako se povežete sa prikazivač pomoći, možete da pristupite članke, savete, clip art kolekcije, predložaka, obuci na mreži, preuzimanja i usluge na lokaciji Office Online da biste poboljšali načina na koji radite sa različitim verzijama programa Microsoft Office programima. Možete da pronađete informacije će vam pomoći da razumete nove funkcije i komponente programa sistema Office 2007 bez napuštanja prikazivač pomoći.

Office 2007 Help Viewer

Da biste se povezali sa lokacije Office Online, izaberite stavku Status veze na dnu prikazivača pomoći, a zatim odaberite Prikaži sadržaj sa Interneta.

connect to office online from the help viewer.

Govorite: slušaju i da odgovaraju

Jedna od najvećih inovacije koji su počeli sa verzije 2003 je mogućnost za poslovanje da biste dobili povratne informacije u vezi sa pomoći. Klijenti koji su povezani sa Veba možete da pošaljete komentare i povratne informacije na sadržaja u pomoći. Koji su povezani sa novog sadržaja i da biste ažurirali trenutne teme pomoći po potrebi koriste ovaj povratne informacije. Povezani klijenti imaju pristup ažuriranim temama pomoći.

Stepen petlje povratnih informacija je da možemo da dobijemo bolje, više korisnih povratne informacije. Jedno je da je korisnicima potrebno više pomoći; sasvim drugog da imaju dosta povratnih informacija od klijenta koji nam govori da su tražite, šta su moguće pronaći ili su pronađeni ali mogao da koristite. Koristimo i povratne informacije da biste razvijena nam pomoć za nove funkcije. Sistem Office 2007 pomoć je razvijen sa pogodnost od povratne informacije od hiljade Office klijenti.

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Recite nam šta mislite i javite kako da popravim Office Online za vas. Dobro je.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×