Ako poziv za sastanak za sastanak Lync uključuje broj telefona za uključivanje biranjem i ID konferencije, možete da se pridružite sastanku pozivanjem. Pozivanje je korisno ako nemate računar ili radije koristite telefon za zvuk.

Napomena:  Ako ne želite da se pridružite sastanku pozivanjem preko telefona, možete da se povežete sa sastankom koristeći Lync. Detalje potražite u članku Pridruživanje Lync sastanku.

 1. Sa telefona pozovite broj konferencije naveden u pozivu za sastanak.

Savet:  Ako ste na putu, u pozivu za sastanak izaberite opciju Pronađi lokalni broj da biste pronašli brojeve dostupne na vašoj trenutnoj lokaciji.

 1. Unesite ID konferencije koristeći tastaturu na telefonu.

 2. Unesite PIN i broj na poslu ili broj lokala samo ukoliko ste:

  • Vođa (organizator) sastanka i zovete sa telefona koji nije povezan sa vašim nalogom, na primer, sa mobilnog telefona.

  • Učesnik obezbeđenog sastanka koji prima samo ovlašćene pozivaoce.

   Napomena:  Kada pozovete da se pridružite sastanku, uglavnom se povezujete direktno, a vaš broj telefona se prikazuje na listi učesnika.

Napomena:  Ako ste zaboravili PIN, u pozivu za sastanak izaberite opciju Zaboravili ste PIN za pridruživanje biranjem? i pratite uputstva na stranici da biste ga ponovo postavili.

U zavisnosti od postavki Lync sastanka, možda ćete morati da sačekate da vas učeste ili da se povežete automatski.

 1. (Opcionalno) Kad ste na sastanku, pritisnite *1 na telefonu da biste dobili listu opcija koje možete da koristite, na primer privremeno isključivanje zvuka, ponovno uključivanje zvuka i tako dalje.

Napomena:  Detalji o pozivanju se obezbeđuju samo kada organizator sastanka podržava konferencije u koje se uključuje pozivanjem. Za više informacija obratite se tehničkoj podršci na svom radnom mestu.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×