Prikaz isti RSS feedove u programu Windows Internet Explorer i Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada koristite Windows Internet Explorer 7 ili noviji i Microsoft Outlook 2010, možete da prikažete i održali istu RSS feedovi pretplate na listu ili programu. Učinite tako što ćete podeliti jedne liste RSS feedova pretplatu putem Lista uobičajenih feedova operativnog sistema Microsoft Windows.

Listi uobičajenih feedova koristi programima kao što su Outlook 2010 i Internet Explorer kao na zajedničku lokaciju za informacije o RSS feedova. Kada dodate RSS Feed u bilo koji program koji koristi listi uobičajenih feedova, RSS Feed je dostupna u programima automatski. Ako RSS Feed izbrisana sa listom uobičajenih feedova, on će takođe biti uklonjen iz programa Outlook 2010.

Napomena: Brisanje RSS Feed u programu Outlook 2010 ne uklanja RSS feeda sa listom uobičajenih feedova ili drugim programima pomoću listi uobičajenih feedova.

Po prvi put dodate RSS Feed u programu Outlook 2010, bićete upitani da odaberete da li želite da zadržite RSS feedove pretplate na spisku sinhronizovani između programa Outlook i listi uobičajenih feedova. Bez obzira na opciju odaberete, kasnije možete promeniti izbora.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Kliknite na dugme Opcije.

  3. Kliknite na dugme Više opcija.

  4. U okviru RSS feedovi potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Sinhronizuj RSS feedove na listi uobičajenih feedova (CFL) u operativnom sistemu Windows.

    Synchronize RSS Feeds to the Common Feed List check box

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×