Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kada dobijete poziv Lync, on će izgledati isto kao bilo koji drugi poziv koji dobijete na Windows Phone. Jedina razlika je u tome što će, kada dobijete poziv, ton zvona biti podrazumevana Lync tona zvona (ovaj ton zvona ne može da se promeni), a ekran dolaznog poziva će sa leve strane Lync logotip.

U zavisnosti od toga kako podesite opcije VoIP poziva, kada uputite ili primite audio poziv, možete koristiti Wi-Fi ili tarifni plan za prenos podataka vašeg mobilnog uređaja. Dodatne informacije potražite u članku Podešavanje postavki korišćenja podataka.

Ako vaši dolazni pozivi brzo odlaze na govornu poštu, preporučujemo vam da povećate postavku tajmera govorne pošte na barem 30 sekundi. To će vam dati više vremena da odgovorite na dolazni poziv pre nego što ode na govornu poštu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×