Kada ste u Lync sastanak ili pozivu, možda ćete morati da privremeno isključite ili uključite zvuk više puta. To možete da uradite u prozoru Lync sastanak ili na telefonu ako se pridružujete sastanku telefonskim pozivanjem.

Obavezno proverite audio uređaj pre pridruživanja Lync sastanak ili pozivu i po potrebi podesite jačinu i kvalitet zvuka. Pogledajte članak Podešavanje i testiranje Lync zvuka.

Sadržaj

Privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka u prozoru Lync sastanak ili poziva

Privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka na telefonu

Privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka publike u Lync sastanak

Privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka u prozoru Lync sastanak ili poziva

Kada se pridružite Lync sastanak, zvuk je podrazumevano privremeno isključen osim ako niste organizator sastanka.

Dugme „Ponovo uključi“ u programu Lync

Dugme Telefon/mikrofon izgleda ovako Snimak ekrana mikrofona sa privremeno isključenim zvukom kada je isključen zvuk.

Kada želite da pričate, kliknite na dugme Ponovo uključi na obaveštenju ili kliknite na dugme Telefon/mikrofon da biste ponovo uključili zvuk. Dugme se menja u Snimak mikrofona i telefona za audio kontrole na sastanku i možete da pričate.

Da biste ponovo privremeno isključili zvuk, kliknite na dugme Telefon/mikrofon.

Napomena: Takođe možete da koristite dugmad zvučnika na prenosnom računaru, tastaturi ili nekim USB slušalicama da biste privremeno isključili ili ponovo uključili zvuk mikrofona i slušalica. Imajte u vidu da organizator sastanka ponekad privremeno isključuje publiku. Kada se ovo dogodi, nećete moći da ponovo uključite mikrofon.

Privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka na telefonu

Ako ste se pridružili Lync sastanak telefonom, možete da koristite dugmad za privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka na telefonu da biste upravljali zvukom. Ili možete da koristite tonske komande, kao što je *6, što vam omogućava prebacivanje između privremenog isključivanja i ponovnog uključivanja.

Pritisnite *1 na telefonu da biste dobili spisak i opis svih dostupnih komandi na nalogu.

Napomene: 

  • Kada se telefonskim pozivom pridružite Lync sastanak, zvuk je podrazumevano uključen. Privremeno isključite mikrofon ako ne pričate.

  • Takođe imajte u vidu da priključivanje sastanku pozivanjem možda neće biti dostupno za vaš nalog ako koristite Lync sa Microsoft 365.

Privremeno isključivanje i ponovno uključivanje zvuka publike u Lync sastanak

Ako ste izlagač, možete da privremeno isključite ili ponovo uključite zvuk učesnika u sastanku, pojedinačno ili grupno, da biste uklonili pozadinski šum.

  • Da biste privremeno isključili zvuk pojedinaca, postavite pokazivač na dugme osoba Ikona osoba u sastanku. Zatim kliknite desnim tasterom miša na učesnika i izaberite Privremeno isključi. Možete ponovo kliknuti desnim tasterom miša na njegovo ime da biste ponovo uključili zvuk, ali imajte na umu da iz bezbednosnih razloga i taj učesnik treba ponovo da uključi zvuk da bi se otvorila linija.

    Privremeno isključi ton pojedincima

  • Da biste privremeno isključili zvuk cele publike, postavite pokazivač na dugme osoba Ikona osoba u sastanku. Zatim izaberite karticu RADNJE i kliknite na Privremeno isključi publiku.

Isključi zvuk svih korisnika

Svi učesnici na sastanku, što obuhvata i one na telefonu, biće privremeno isključeni. Da biste ponovo uključili zvuk, vratite se na karticu RADNJE i kliknite na Ponovo uključi korisnike, odnosno kliknite desnim tasterom miša na ime učesnika i ponovo uključite samo tu osobu.

Više informacija o Lync zvuku:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×