Promena jedan tip kontrole u drugi tip kontrole

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prilikom dizajniranja predloška obrasca, možda ćete odlučiti da zamenite jedan tip kontrole drugim. Na primer, možda ćete odlučiti da želite da zamenite postojeći okvir za tekst u predlošku obrasca u kontroli odabirača datuma. Umesto da izbrišete postojeću kontrolu i dodate novu, jednostavno možete da konvertujete postojeće kontrole u drugi tip kontrole.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na kontrolu koju želite da promenite, postavite pokazivač na stavku Promeni u priručnom meniju, a zatim izaberite željeni tip kontrole koje želite.

  2. Da biste promenili tip podatka za kontrolu da se podudara sa novi tip kontrole koje koristite, kliknite desnim tasterom miša na novu kontrolu, u priručnom meniju izaberite stavku Svojstva kontrole , i zatim izaberite karticu podaci . U okviru tip podataka izaberite stavku novi tip podataka za kontrolu. Na primer, ako se okvir za tekst da biste odabirača datuma, možda ćete želeti da promenite tip podataka iz teksta (niska) do datuma (datum). Da li možete da promenite tip podataka zavisi od toga kako želite da podaci budu sačuvani u osnovnom XML.

Napomena: Jer nisu povezane sa poljima ili grupama u izvoru podataka, ne možete da konvertujete određene tipove kontrola, uključujući dugmad, kontrole hiperveze ili polja za izraz u drugi tip kontrole.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×