Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneNote 2013 nadograđuje format datoteke koji je prvi put predstavljen u programu OneNote 2010. OneNote 2013 format datoteke zove se „OneNote 2010-2013 format beležnice“ kako biste znali da je kompatibilan sa OneNote 2010 formatom datoteke.

OneNote 2007 format podržan je u programu OneNote 2013 da bi ljudi mogli da rade zajedno u različitim verzijama programa OneNote. 

Pregled OneNote 2013 formata datoteke

Kada kreirate beležnicu u programu OneNote 2013, ona se automatski čuva u novom 2010-2013 formatu datoteke. Ovaj format će vam biti potreban ako želite da sve funkcije u programu OneNote 2013 rade ispravno, kao što su matematičke jednačine i povezane beleške.

Napomena: OneNote 2007 ne može da čita datoteke kreirane pomoću formata datoteke 2010-2013, ali OneNote 2013 da otvarate i prikazujete datoteke beležnice sačuvane u starijem formatu datoteke 2007. Da biste uredili, moraćete da izvršite nadogradnju na najnoviju verziju. Ako ste već nadogradili beležnicu u 2010-2013 format datoteke i morate da biste se vratili u stariji 2007 format, možete da konvertujete beležnicu se ponovo.

Kompatibilnost sa prethodnim verzijama

Ako nadograđujete sa verzije OneNote 2007 na verziju OneNote 2013, postojeće beležnice u 2007 formatu ne konvertuju se automatski. Na ovaj način možete da koristite OneNote 2013 za sve beleške na kojima trenutno radite, uključujući zajedničke projekte sa osobama čije su deljene beležnice sačuvane u starijem formatu.

Savet: Ako deljenje beležaka sa osobama koje koriste OneNote 2007 nije važno, najbolje je da izvršite nadogradnju na najnoviju verziju programa OneNote kako biste mogli sve funkcije programa OneNote 2013.

Da biste proverili u kojem je formatu neka beležnica sačuvana:

  • U programu OneNote 2013 otvorite beležnicu i pogledajte naslovnu traku prozora programa OneNote. Ako pored imena beležnice stoje reči [Režim kompatibilnosti], to znači da je beležnica sačuvana u starijem 2007 formatu.

  • U programu OneNote 2010 izaberite stavke Datoteka > Informacije. Pored imena beležnice koju želite da proverite kliknite na dugme Postavke i izaberite stavku Svojstva. U dijalogu Svojstva beležnice pogledajte stavku Podrazumevani format da biste videli u kom formatu je beležnica sačuvana.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×