Napomene: 

  • Uvek radimo na tome da Outlook na vebu bolje. Naš prioritet je da se taj program lako koristi, dobro odaziva i da bude pristupačan ljudima svih sposobnosti.

  • Ako imate zahteve za određenom funkcionalnošću, pogledajte kako da date povratne informacije o programu Microsoft kancelarija? da biste saznali kako da podelite svoje misli. Slušamo.

Kretanje po oblastima funkcija u programu Outlook na vebu

Outlook na vebu vam omogućava da se krećete koristeći kombinaciju tastera Ctrl+F6 da biste se prebacili iz jedne funkcije u drugu, kao što je traka sa alatkama ili prijemno poštansko sanduče. U kojoj god se funkciji nalazili, možete da pritisnete kombinaciju tastera Ctrl+F6 da biste prešli na vrh sledeće funkcije.

Kombinacija tastera CTRL+F6 kruži redom kroz funkcije, baš kao što se taster Tab pomera do tabulatorskih razmaka. Redosled oblasti funkcija je: pokretanje aplikacija Microsoft 365, polje za pretragu, okno za navigaciju po fasciklama, traka sa alatkama, prijemno poštansko sanduče i okno za čitanje.

Tasterske prečice u programu Outlook na vebu

Za listu svih tasterskih prečica u programu Outlook možete da otkucate znak pitanja (?) sa bilo kog mesta u aplikaciji. To otvara veb stranicu koja navodi prečice.

Više informacija pronaći ćete u e-Outlook.

Tehnička podrška za osobe sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×