Da biste započeli sesiju saradnje: 

  • Otvorite belu tablu i kliknite na dugme Deli pored svog imena u gornjem desnom uglu.

  • U okviru polja Pošalji vezu unesite ime ili adresu e-pošte korisnika sa kojima želite da delite belu tablu. Možete da delite belu tablu sa više osoba ili grupa. 

  • Svi koje pozovete primiće obaveštenje putem e-pošte sa vezom ka beloj tabli. Tabla će se takođe pojaviti na listi dostupnih tabli.

Kliknite na dugme Deli u gornjem desnom uglu.

Da biste promenili dozvole table:

  • Pozvanom korisniku možete da dodelite dozvole za uređivanje ili samo za čitanje. Pozvani korisnici podrazumevano mogu da uređuju i preimenovali tablu, dele je ili uklanjaju druge korisnike. Ne mogu da izbrišu tablu niti da uklone vlasnika.

  • Da biste promenili dozvole, izaberite ikonu Olovka pored imena osobe. U padajućem meniju možete da izaberete stavku Može da uređuje ili Može da prikazuje ako želite da dodelite dozvole samo za čitanje.

  • Izaberite stavku Kopiraj vezu da biste kreirali vezu koju možete da delite u e-poruci ili u usluzi Microsoft Teams. Takođe možete da dodelite dozvole za uređivanje određenim korisnicima, korisnicima sa postojećim pristupom ili bilo kome u organizaciji sa vezom.

Napomena: Na beloj tabli možete da sarađujete samo sa drugim osobama u organizaciji. Mogućnost saradnje na beloj tabli sa gostima izvan organizacije planirana je za buduće izdanje.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×