Radnju makroa OpenTable možete da koristite u Access bazama podataka za računare da biste otvorili tabelu u prikaz lista sa podacima, prikaz „Dizajn“ ili pregledu pre štampanja. Takođe možete da izaberete režim unosa podataka za tabelu.

Postavka

Radnja Opentabele ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Ime tabele

Ime tabele koja se otvara. Polje "ime tabele " u odeljku Argumenti radnje okna "Izrada makroa" prikazuje sve tabele u trenutnoj bazi podataka. Ovo je obavezan argument.

Ako pokrećete makro koji sadrži radnju Opentabele u baza podataka biblioteke, Pristup prvo Potraži tabelu sa ovim imenom u bazi podataka biblioteke, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

Prikaz

Prikaz u kojem se tabela otvara. U polju za Prikaz izaberite stavku list sa podacima, Dizajn, Pregled pre štampanja, izvedenu tabeluili izvedeni grafikon . Podrazumevana vrednost je list sa podacima.

Režim podataka

Režim unosa podataka za tabelu. To se odnosi samo na tabele otvorene u prikazu lista sa podacima. Kliknite na dugme Dodaj (korisnik može da doda nove zapise, ali ne može da uređuje postojeće zapise), uređuje (korisnik može da uređuje postojeće zapise i dodaje nove zapise) ili samo da čita (korisnik može da prikaže zapise). Podrazumevana vrednost je Uređivanje.

Napomene

Ova radnja je slična da kliknete dvaput na tabelu u oknu za navigaciju ili kliknete desnim tasterom miša na tabelu u oknu za navigaciju i izaberete prikaz.

savet

Možete da prevučete tabelu iz okna za navigaciju u makro red radnje. To automatski kreira radnju Opentabele koja otvara tabelu u prikazu lista sa podacima.

Da biste pokrenuli radnju opentabele u Visual Basic for APPLICATIONS (VBA) modulu, koristite program OpenTable objekta DoCmd .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×