Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kada sinhronizujete Samsung podsetnike sa sistemom Microsoft da to uradite, podsetnici koji se kreiraju od Bixby, poziva, beležaka i poruka će se pojaviti. Možete da upravljate njima na mreži, na RAČUNARU i u aplikacijama pregledača i PC računara Microsoft Outlooka i Microsoft tima.

  1. Otvorite Postavkeza aplikaciju Samsung podsetnik >.

  2. Dodirnite stavku Sinhronizacija sa programom Microsoft zaizvršavanje, prijavite se pomoću Microsoft naloga i prihvatite zahtev za dozvolu.

Kada se prijavite pomoću Microsoft naloga, videćete tri kartice u sistemu Samsung podsetnik. Kartice "za", pomoću usluge Microsoft kartica "podsetnici" sinhronizuje sa sistemom Samsung Cloud. a kartica sve prikazuje kombinovani prikaz zadataka iz kartice "podsetnici" i "kartica".

Proverite da li se sinhronizuju kao podrazumevanu listu tako da se podsetnici kreirani izvan aplikacije Samsung podsetnik (kao što su podsetnici sa poziva ili Bixby). Da biste to uradili, otvorite postavke Samsung aplikacije Samsung > Sačuvajte opomene iz drugih aplikacija da biste > Microsoft to uradili.

Napomena: podsetnici slike iz galerije i opomene za parking lokacije iz Bixby ne čuvaju se na kartici "za", čak i kada je postavljena kao podrazumevana. One će biti sačuvane na kartici podsetnik. 

Trenutno možete da sinhronizujete samo jednu na listu sa sistemom Samsung podsetnik u datom trenutku.
Da biste promenili listu koji se sinhronizuju sa Samsung podsetnikom, dodirnite karticu "za" > > Odaberite stavku lista za sinhronizaciju, a zatim izaberite listu koju želite da sinhronizujete.

Microsoft to može da se sinhronizuje sa Samsung aplikacijom "podsetnik" na galaksijama sa verzijom Android 10 ili novije verzije. Sistema Samsung podsetnik može da se sinhronizuje sa radom na ličnim Microsoft nalozima, kao i na poslovnim i školskim nalozima.

Da biste sprečili da se Samsung aplikacija podsetnika sinhronizuje sa programom Microsoft za izvršavanje, otvorite postavke Samsung aplikacije Samsung podsetnika > sinhronizujte sa Microsoft da biste se > odjavili.

Da biste opozvali pristup dozvolama Samsung podataka u Microsoft nalog, otvorite Opcije saglasnosti Microsoft nalogada biste videli listu aplikacija i usluga kojima ste dozvolili pristup. Zatim izaberite stavku podsetnik > uklonite ove dozvole.

  • Kartica "za" u sistemu Samsung opomena prikazuje tipove obaveštenja, postavite obaveštenja i boje, ali to nije vidljivo u Microsoft za izvršavanje aplikacije.

  • Samsung aplikacija za podsetnik nudi liste za potvrdu i vreme ponavljanja, ali to nije vidljivo na kartici "za".

  • Aplikacija za posao podržava značaj zadatka, krajnji rok, korake, grupe zadataka, priloge datoteka i fotografija, kao i mogućnost dodavanja zadataka u moj dan. To se ne prikazuje u kartici "za" u sistemu Samsung podsetnik.

Prvo se uverite da je uključena Sinhronizacija sa programom Microsoft za izvršavanje preklopnika u postavkama Samsung podsetnikove aplikacije. Ako nije, pokušajte da se sinhronizujete ručno tako što ćete dodirnuti stavku Sinhronizacija sa sistemom Microsoft da biste > sinhronizovali.

Napomena: ako je Sinhronizacija pomoću Wi-Fi samo uključena, kartica se sinhronizuje samo kada ste povezani sa Wi-Fi sistemom.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×