Sinhronizovanje programa Outlook i Apple iPhone ili iPod touch kalendara

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sinhronizacija kalendara između Outlook i Apple iPhone ili iPod touch zahteva Apple iTunes. Možete da konfigurišete stavke koje se sinhronizuju tokom jednokratnu Podešavanje proces.

Posle početnog podešavanja, svaki put kada se da se povežete na iPhone ili iPod touch sa računara, promene na računaru ili uređaju se sinhronizuju.

Napomena: Preporuka, uverite se da je trenutni softver na vašem računaru i Apple uređaj. Predostrožnosti, možete takođe da napravite rezervnu kopiju Outlook podataka pre nego što počnete.

Sinhronizacija Outlook kalendara sa iOS uređaju

 1. Povežite na iPhone ili iPod touch sa računarom pomoću kabla obezbeđene uz uređaj ili tako što ćete postaviti na iPhone ili iPod Touch uređaj u Apple univerzalni usidri.

  iTunes se automatski otvara kada ste povezani sa računarom.

 2. ITunes na izvornoj listi u okviru Uređaji, izaberite stavku za iPhone ili iPod Touch uređajima.

 3. Izaberite karticu informacije .

 4. U okviru kalendarakliknite na dugme Sinhronizuj kalendare iz, a zatim izaberite stavku Outlook.

 5. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste sinhronizovali sve kalendare, kliknite na dugme sve kalendare.

  • Da biste ograničili kalendara koji su sinhronizovani, izaberite stavku Izabrani kalendari, i izaberite stavku kalendara koji želite da sinhronizujete.

   Napomena: Da biste izabrali više kalendara, držite pritisnut taster Ctrl dok birate svako ime kalendara.

 6. Izaberite stavku Primeni.

Outlook sinhronizacije podrška za iPhone, iPod touch i iTunes obezbeđuje Apple podrška.

Pravljenje rezervne kopije podataka u programu Outlook

Kada pravite rezervnu kopiju Outlook podataka, pravite (izvoz) Outlook datoteke sa podacima (.pst) koja se koristi za POP3 i IMAP nalozima e-pošte.

 1. Na kartici datoteka odaberite stavku Otvaranje i izvoz > Uvoz/izvoz.

  Odaberite stavku „Otvaranje i izvoz“, a zatim odaberite stavku „Uvoz/izvoz“.

 2. U čarobnjaku za izvoz "Uvoz" i kliknite na dugme Izvezi u datoteku > sledeće.

  Odaberite stavku „Izvezi u datoteku“.

 3. U okviru Kreiraj datoteku tipa, odaberite stavku Outlook datoteka sa podacima (.pst) > sledeće.

 4. U okviru Izaberite fasciklu iz koje se izvozi, odaberite fascikle za izvoz i samo informacije u toj fascikli biti izvezen.

  Odaberite nalog e-pošte koji želite da izvezete.

 5. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi potfascikle da biste se uverili da sve – kalendar, kontakte i prijemno poštansko sanduče – u nalog će biti izvezen, a zatim kliknite na dugme sledeće.

 6. U okviru Sačuvaj izvezenu datoteku kao, kliknite na dugme Pregledaj da biste izabrali gde želite da Sačuvaj Outlook datoteka sa podacima (.pst, otkucajte ime datoteke, a zatim kliknite na dugme u redu da biste nastavili.

  Napomena: Ako ste koristili izvoz pre, prethodne fascikle lokaciju i ime datoteke se pojavljuju. Otkucajte drugo ime datoteke, a zatim kliknite na dugme u redu.

 7. Ako izvozite u postojeću datoteku Outlook datoteka sa podacima (.pst, u okviru Opcije navedite šta treba uraditi pri izvozu stavki koje već postoje u datoteci.

 8. Kliknite na dugme Završi.

Outlook odmah započinje izvoz osim ako se kreira nova datoteka Outlook datoteka sa podacima (.pst ili se koristi datoteka zaštićena lozinkom.

 • Ako kreirate datoteku Outlook datoteka sa podacima (.pst, opcionalna lozinka može vam pomoći da je zaštitite. Kada se pojavi dijalog Kreiranje Outlook datoteke sa podacima, otkucajte lozinku u polja Lozinka i Verifikovanje lozinke, a zatim kliknite na dugme U redu. U dijalogu Lozinka za Outlook datoteku sa podacima otkucajte lozinku, a zatim kliknite na dugmeU redu.

 • Ako izvozite u postojeću datoteku Outlook datoteka sa podacima (.pst koja je zaštićena lozinkom, u dijalogu Lozinka za Outlook datoteku sa podacima otkucajte lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu.

Sada kada je Outlook podataka u .pst datoteku, su prenosivi. Možete da sačuvate u .pst datoteku da biste OneDrive ili USB uređaj za skladištenje, na primer, i preuzmite ga na drugom računaru ili neki drugi uređaj po vašem izboru. Pogledajte članak Uvoz u e-poštu, kontakte i kalendar u Outlook da biste saznali više.

 1. Na kartici Datoteka odaberite stavke Opcije > Više opcija.

  Odaberite stavku „Više opcija“.

 2. U odeljku Izvoz odaberite stavku Izvezi.

  Na stranici „Više opcija“ odaberite stavku „Izvoz“

 3. Kliknite na dugme Izvezi u datoteku >sledeće.

 4. Izaberite stavku Outlook datoteka sa podacima (.pst) > sledeće.

 5. U okviru Izaberite fasciklu iz koje se izvozi, odaberite fascikle za izvoz i samo informacije u toj fascikli biti izvezen.

  Odaberite nalog e-pošte koji želite da izvezete.

 6. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi potfascikle da biste se uverili da sve – kalendar, kontakte i prijemno poštansko sanduče – u nalog će biti izvezen, a zatim kliknite na dugme sledeće.

 7. Kliknite na dugme Pregledaj da biste izabrali gde želite da sačuvate Outlook datoteku sa podacima (.pst) i unesite ime datoteke, a zatim kliknite na dugme u redu da biste nastavili.

  Napomena:  Ako ste ranije koristili funkciju izvoza, pojaviće se prethodna lokacija fascikle i ime datoteke. Obavezno promenite ime datoteke ako želite da kreirate novu datoteku umesto korišćenja postojeće.

 8. Ako izvozite u postojeću Outlook datoteku sa podacima (.pst), u okviru OpcijeNavedite šta treba uraditi pri izvozu stavki koje već postoje u datoteci.

 9. Kliknite na dugme Završi.

Izvoz se odmah pokreće osim ako se ne kreira nova Outlook datoteka sa podacima (.pst) ili se vrši izvoz u postojeću datoteku koja je zaštićena lozinkom.

 • Ako kreirate novu Outlook datoteku sa podacima (.pst), opcionalna lozinka može vam pomoći da je zaštitite. Kada se pojavi dijalog Kreiranje Outlook datoteke sa podacima, unesite lozinku u polja Lozinka i Verifikujte lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu. U dijalogu Lozinka za Outlook datoteku sa podacima unesite lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu.

 • Ako izvozite u postojeću Outlook datoteku sa podacima (.pst) koja je zaštićena lozinkom, u dijalogu Lozinka za Outlook datoteku sa podacima unesite lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu.

Sada kada je Outlook podataka u .pst datoteku, su prenosivi. Možete da sačuvate u .pst datoteku da biste OneDrive ili USB uređaj za skladištenje, na primer, i preuzmite ga na drugom računaru ili neki drugi uređaj po vašem izboru. Pogledajte članak Uvoz u e-poštu, kontakte i kalendar u Outlook da biste saznali više.

 1. Na kartici datoteka odaberite stavku Uvoz i izvoz.

  Odaberite stavku „Uvoz i izvoz“.

 2. U okviru Odaberite radnju koju želite, odaberite stavku Izvoz u datoteku > sledeće.

  Odaberite stavku „Izvezi u datoteku“, a zatim kliknite na dugme „Dalje“.

 3. Kliknite na datoteku ličnih fascikli (.pst) >sledeće.

 4. Odaberite fasciklu da biste izvezli i izvozi se samo informacije u toj fascikli.

  Odaberite nalog e-pošte koji želite da izvezete.

 5. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi potfascikle da biste se uverili da sve – kalendar, kontakte i prijemno poštansko sanduče – u nalog će biti izvezen, a zatim kliknite na dugme sledeće.

 6. Kliknite na dugme Potraži da biste izabrali gde želite da sačuvate Outlook datoteku sa podacima (.pst) i uneli ime datoteke. Kliknite na dugme U redu da biste nastavili.

  Napomena:  Ako ste ranije koristili funkciju izvoza, pojaviće se prethodna lokacija fascikle i ime datoteke. Obavezno promenite ime datoteke ako želite da kreirate novu datoteku umesto korišćenja postojeće.

 7. Ako izvozite u postojeću Outlook datoteku sa podacima (.pst), u okviru OpcijeNavedite šta treba uraditi pri izvozu stavki koje već postoje u datoteci.

 8. Kliknite na dugme Završi.

Izvoz počinje odmah osim ako kreirate novu Outlook datoteku sa podacima (.pst) ili izvozite u postojeću .pst datoteku koja je lozinkom zaštićen. U tim slučajevima ćete dobiti ovaj dijalog:

Ako ne želite da zaštitite .pst datoteku lozinkom, kliknite na dugme „U redu“.

Kliknite na dugme U redu ako ne želite da zaštitite datoteku lozinkom. U suprotnom:

 • Ako želite da zaštitite .pst datoteku lozinkom: unesite lozinku u polja „Lozinka“ i „Verifikujte lozinku“, a zatim kliknite na dugme U redu. U dijalogu „Lozinka za Outlook datoteku sa podacima“, unesite lozinku, a zatim kliknite na dugme U redu.

 • Ako izvozite u postojeću ličnih datoteka fasciklu (.pst) koja je zaštićena lozinkom, u dijalogu Lozinka Outlook datoteku sa podacima unesite lozinku, a zatim kliknite na dugme u redu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×